Fanii Astrosens confirmă! Pentru Saturnieni viața începe la 40 de ani
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Saturn, cunoscut și ca Marele Malefic sau profesorul care ne aduce lecții ce au mare legătură cu timpul, vorbește despre disciplină, efort, duritate, exigență, maturitate. Însă, dacă ții cont de rigorile sale, Saturn îți va aduce cu adevărat succesul. Fanii Astrosens confirmă faptul că pentru cei care sunt sub oblăduirea lui Saturn, viața începe abia la 40 de ani. Detalii mai jos!

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne vorbește despre un subiect pe care l-a aprofundat în ultimii ani. În hărțile natale ale oamenilor apare această tendință de a începe cu adevărat viața mai târziu în cazul anumitor poziții ale planetei Saturn. Cine sunt saturnienii?

Cele mai importante aspecte ale acestui concept de „saturnian” se leagă de următoarele detalii pe care ar fi bine să verificați dacă le aveți în astrogramă:

-Planetele personale să fie în Capricorn, Soarele în Capricorn, dar și Luna (care arată emoțiile), Marte (care arată acțiunea), Venus (care arată iubirea) și Mercur (care arată gândirea).

-Cei care au Saturn lângă Lună, Venus, Marte

-Cei cu Ascendentul în Capricorn

-Cei care îl au pe Saturn în casele 1, 4, 7 sau 10. 

Saturn în casa a 7-a, de exemplu, presupune lungi perioade de singurătate sau relații foarte lungi sau o succesiune a ambelor situații. Totodată, aceștia vor avea relații cu oameni cu diferențe mari de vârstă. 

-Conjuncții - opoziții ale lui Saturn cu planetele personale

Saturnienii au nevoie mereu de mai mult timp pentru a se dezvolta și devin mai buni odată cu vârsta, exact ca vinul! Cu cât trece mai mult timp peste ei, cu atât vor fi mai savuroși, iar schimbarea lor târzie nu va trece neobservată pe lângă ceilalți. În prima parte a vieții Saturn le aduce acestor oameni teste, provocări, traume, suferințe, însă toate acestea sunt probe. Exact ca în basme, eroul va trebui să treacă peste probele impuse pentru a se putea forma, pentru a primi jumătate din împărăție și pentru a se putea căsători cu prințesa.

Saturnienii se vor regăsi după vârsta de 40 de ani deoarece Saturn în prima parte a vieții le-a fost ca un pietroi în spinare, greu de dus și frustrant, însă odată cu trecerea anilor și cu depășirea obstacolelor, el s-a transformat într-o pietricică numai bună de pus în buzunar, explică Daniela Simulescu. 

Copilăria saturnienilor a fost de cele mai multe ori una dificilă în care au trebuit să se comporte cu înțelepciune, de aceea abia după 36 de ani ei își vor rupe lanțurile și vor începe să se bucure cu adevărat de viață, de copilăria pierdută, vor începe să facă exact ceea ce le place. 

Fanii Astrosens confirmă! 

Se pare că urmăritorii și fanii Astrosens au considerat că aspectele subliniate de Daniela Simulescu reflectă realitatea, iar mulți dintre ei și-au dat seama că sunt Saturnieni și că, într-adevăr, timpul curge altfel pentru ei. 

O urmăritoare ne spune că se regăsește în descrierile astrologului Daniela Simulescu: „tot ce spui sunt eu, Capricorn”, în timp ce alta spune că atât ea cât și soțul ei pot fi încadrați tipologiei saturniene: „sunt născută în ianuarie, atât eu cât și soțul meu, și mă regăsesc în tot ceea ce ai transmis”. Pe de altă parte, oamenii ne confirmă că Saturnienii cu anumite aspecte sunt atrași de parteneri cu diferență de vârstă și se căsătoresc, sau se așază mai târziu: „m-am recăsătorit în jurul vârstei de 40 ani cu un bărbat mai tânăr cu 8 ani și acum suntem împreună de 15 ani”. 

Astrologia este importantă pentru a înțelege de ce lucrurile nu se mișcă în felul în care ne dorim, pentru a putea aborda lucrurile diferit. Iată o altă confirmare: „Soare si Mercur în Capricorn casa X, Marte în opoziție cu Saturn, Saturn în casa a 2-a. Am 23 ani și sunt atât de nerăbdătoare și vreau să mă afirm, dar parcă nu e timpul meu nicicând, nu iau ocaziile. Acum știu că trebuie sa ma calmez”.

Este eliberator să înțelegi ce ți se întâmplă, să vezi, cu ajutorul astrologiei că unele lucruri sunt mai presus de noi: „Da! Mulțumesc! Sunt saturniană 100%. În sfârșit am înțeles acel DE CE. Sunt așa cum sunt!

E o confirmare a ceea ce am trăit”, ne spune o altă persoană. „Credeam că eu sunt vinovată de schimbarea mea”. 

Acestor nativi Saturn nu le permite să se grăbească și nu dă doi bani pe lacrimile sau pe suferința lor, ci le cere să muncească, să fie serioși, să își asume. Cei care acceptă „pactul” cu Saturn și sunt muncitori construind mereu solid, fără înșelăciuni și fără trucuri, vor fi cei care vor câștiga și vor culege roadele, mai spune astrologul Daniela Simulescu.

Și voi sunteți Saturnieni? Așteptăm în continuare mesajele voastre!

Vezi toate detaliile despre acest subiect fascinant urmărind întreaga emisiune!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel