Există o legătură între Ascendent și viețile trecute? Dorințele rămase neîndeplinite
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Vă aducem astăzi în atenție o teorie cel puțin interesantă cu privire la semnificația Ascendentului în viețile noastre. Un reputat astrolog internațional susține că Ascendentul este ceea ce ne leagă de dorințele rămase neîndeplinite în viețile trecute. 

De ce te-ai născut cu un anumit Ascendent? Te-ai gândit vreodată la asta? Ți-ai adresat vreodată întrebarea „De ce am primit acest Ascendent de la univers?”

Gazda canalului de YouTube KRSchannel spune aici că ar trebui să îți imaginezi acest lucru prin analogie cu o vizită la medic. În cadrul acestei vizite descoperi că ai o deficiență, ei bine, această deficiență, această lipsă poate fi vindecată doar în cadrul unei vieți viitoare. Ascendentul ne amintește de faptul că suntem aici pentru a îndeplini ceea ce ne-a lipsit în viețile trecute. 

Un alt exemplu puternic pe care îl oferă astrologul este acela că pe patul de moarte oamenii își dau seama că nu s-au ocupat deloc de ceea ce își doreau. Spre exemplu o persoană care se naște în această viață cu Ascendentul în Berbec, cel mai probabil în viața trecută nu s-a ocupat suficient de el însuși, de imaginea sa în lume, de felul în care arată. O persoană care se naște cu Ascendent în Taur nu s-a ocupat de resursele sale, nu a ținut cont de stabilitatea financiară, și-a dorit, dar nu a reușit să își îndeplinească dorințele. Ascendentul în Gemeni nu a reușit în viața trecută să se ocupe prea mult de studii, de aria intelectuală, iar cel în Rac nu și-a îngrijit familia suficient de tare. Ascendentul în Leu s-a preocupat de alții în viața trecută în loc să se concentreze pe propria sa creativitate și expresivitate, iar Ascendentul în Fecioară a fost extrem de neglijent atât cu el însuși cât și cu ceilalți. Ascendentul în Balanță nu a ținut cont de relațiile echilibrate și nici de părerea celorlalți, iar cel în Scorpion nu s-a ocupat de ceea ce își dorise cu adevărat. Ascendentul în Vărsător în viețile trecute nu a reușit să se afirme precum își dorea, iar cel în Pești a regretat că nu a făcut nimic pentru cei din jurul său, pentru sănătatea lor. 

De aceea, astrologul consideră că în viața aceasta ar trebui să fim extrem de atenți, în primul rând la indiciile pe care le oferă Ascendentul nostru, dar pe de altă parte, ar trebui să înțelegem care ne sunt dorințele, deoarece dorințele neîmplinite sunt cele mai puternice lucruri care rămân după moartea noastră. 

sursă: YouTube KRSchannel

Astrologul Daniela Simulescu privește Ascendentul dintr-o perspectivă mai ancorată în viața de zi cu zi.

Ascendentul este extrem de important în astrograma noastră, alături de Soare și Lună. Ca să putem determina Ascendentul avem nevoie bineînțeles de dată, dar neapărat și de ora și locul unde ne naștem. Dacă nu știm ora este important să știm măcar un interval. Ascendentul nu se manifestă doar după 30 de ani așa cum afirmă unii, ci încă de la prima respirație, de când am luat prima gură de aer pe lumea aceasta, preluăm energia de la orizontul estic al locului nașterii noastre.

Ascendentul este partea noastră exterioară, este ca o mască, este felul în care ne construim pe noi înșine în raport cu societatea, cu mediul din care facem parte și depinde mult de țara, orașul, familia și mediul în care ne naștem. Românii se vor raporta diferit de britanici, de exemplu. Construcția, masca exterioară o faci abia după ce cunoști mediul din jurul tău.

În același timp, ascendentul este și felul în care ne adaptăm cerințelor din jurul nostru și mai este și ambalajul pe care îl oferim la prima vedere. Atunci când vedem un om, unul pe care nu l-am mai întâlnit niciodată, prima dată vedem, de fapt, ascendentul. La prima întâlnire este mai bine să nu încercăm să ghicim zodia unei persoane, pentru că în față ne apare doar ascendentul, ceea ce construim încă din momentul nașterii, felul în care am învățat să ne modelăm în lume. Prima impresie este întotdeauna dată de ascendent.

Ascendentul este ca un instrument, este filtrul nostru către viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel