Excesul de zel este dăunător pentru o zodie. Daniela Simulescu: Te bagi unde nu îți fierbe oala! - VIDEO
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodii!

 

Pe 1 iulie, Mercur din Rac face un trigon cu Neptun din Pești. Inspirația este îmbinată armonios cu comunicarea și gândirea. Acest aspect ne ajută să visăm, să vizualizăm și să manifestăm.

Pe 2 iulie, Mercur își începe tranzitul în Leu. Planeta comunicării se mută în semnul încrederii, unde va rămâne până pe 26 iulie. Ne așteaptă o perioadă plină de declarații puternice, dramatice și impresionante.

Pe 5 iulie, Marte din Taur face un sextil cu Saturn din Pești. Toată lumea va încetini, chiar dacă ești printre vitezomanii zodiacului. Răbdarea va fi arma principală.

Pe 6 iulie, avem Lună Nouă în semnul Racului. Soarele și Luna se întâlnesc în aceeași zodie, în același grad și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aducând alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului. Acum, Luna Nouă beneficiază și de influența pozitivă a lui Venus. Putem începe proiecte noi legate de familie, casă și stabilitate emoțională.

Berbec/Ascendent în Berbec

Intrarea lui Mercur în casa a cincea îți va da apă la moară. Nu vei avea răbdare, nu o să-i asculți pe ceilalți și vei fi intolerant. Ai impresia că nu ești ascultat și văzut, ceea ce îți va provoca un exces de zel. Vorbești mai tare, te miști mai mult, ești mai curios, dar te și bagi unde nu îți fierbe oala. În zilele ce urmează, trebuie să îți dai seama că mintea este instrumentul tău cel mai folositor și că nu ai atât de multă inițiativă. Recomandarea Danielei Simulescu este să te ocupi de pasiunile tale și de casă. Evită cheltuielile aiurea!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, se duce în casa a douăsprezecea. Începe o perioadă de retragere. Este un fel de detoxifiere metaforică. Ai nevoie de un pic de curățenie în viața ta socială și personală. Va trebui să înveți să nu mai petreci timp cu orice persoană. Fii selectiv și pretențios! Un pic de snobism nu strică. Cu Jupiter în casa a zecea, ai un pic de importanță și curaj în tine. Gândește-te dacă ți-ar plăcea să îți faci prieteni noi. Recomandarea astrologului este să interacționezi cu alți oameni și să creezi conexiuni.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, este în continuare în casa a șaptea. Va face un sextil cu Saturn din casa a cincea. În zilele ce urmează, dacă în cuplu au existat tot felul de tensiuni, va fi mai multă acalmie. Lasă viața să decurgă așa cum își dorește ea. Mercur intră în casa a zecea. Oamenii de la locul de muncă te văd cu alți ochi și te au în vedere. Poate fi vorba despre măriri, sporuri sau alte beneficii. Mercur în casa a zecea, în opoziție cu Pluto, te va face mai arogant. Dar nu ți-ar strica puțină smerenie. După ce-ai aruncat o replică dureroasă, ai nevoie de curiozitate. Aceasta te ajută dacă vine sub o formă mult mai modestă. Îmbină zona de stimă de sine cu un pic de modestie. Dacă treci printr-un proces de despărțire sau partaj, să știi că lucrurile nu vor decurge simplu. Totodată, dacă ești într-o relație toxică, gândește-te de ce nu ai ieșit încă din ea.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Cum se simte partenerul infidel după ce a comis fapta. Psihoterapeut: Nu mai poți să te prefaci și să minți!

Freepik.com

Crezi că partenerul tău este îndrăgostit de altcineva? Iată cum îți poți da seama!

Sursa: pixabay.com

Horoscop IULIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Freepik.com

Lună Nouă în Rac pe 6 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel