Evenimente predestinate pentru Berbec, Rac, Balanță, Capricorn și Săgetător
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Previziuni astrale. Marte se află lângă Nodul Sud în Berbec, iar pe 23 mai avem o Lună Plină în Săgetător. 

Din punctul de vedere al teoriei astrologice, ne aflăm într-o perioadă foarte dinamică. Mâine avem Luna Plină în Săgetător, Jupiter este la grad anaretic în Taur, iar Marte potențează serios Nodul Nord din Berbec. Dacă am fi să traducem pe scurt, am zice că vom avea parte de evenimente din acelea, considerate predestinate, adică neașteptate și care schimbă cursul vieților noastre. 

Lună Plină în Săgetător pe 23 mai. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, te mai vizitează până pe 9 iunie. Până atunci se află în conjuncție de semn cu Nodul Nord și bineînțeles, în opoziție cu Nodul Sud. Capeți o doză suplimentară de energie și ambiție, dar nu va putea fi folosită pentru propria persoană. Vor apărea evenimente care îți cer să lupți pentru alții, să le rezolvi problemele fără a primi, pe urmă, vreo recunoaștere. Încă nu este timpul. 

Rac/Ascendent în Rac

Apropierea lui Marte cu Nodul Nord are loc în casa a zecea, a carierei și a rolului în societate. Ești pus în ipostaza de a lua, fără să vrei neapărat, unele decizii și responsabilități. Și parcă oamenii importanți din viața ta vor să te forțeze, nu au deloc răbdare cu tine. Va trebui să adopți o atitudine autoritară. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte și Nodul Nord se află în casa a patra. Nu ai timp pentru tine deloc! Parcă trăiești pentru familie și oamenii dragi. Au impresia că li se cuvine ca tu să le dedici energia și resursele tale. Vor apărea dispute în sânul familiei pe care tot tu va trebui să le rezolvi. Deși nu ești vinovat cu nimic. Este posibil să te confrunți și cu probleme referitoare la gospodărie. 

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte și Nodul Nord tranzitează casa a șaptea, a relațiilor. Și să nu uităm că Nodul Sud este în semnul tău. Va fi foarte greu să păstrezi pentru tine un echilibru. Ceilalți vor profita de generozitatea și dorința ta de a le face pe plac. Astrele îți recomandă să nu mai investești în oamenii care vin și pleacă. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Plină de pe 23 mai se petrece în semnul tău. Vei fi permanent stresat. Evenimentele din zilele următoare îți vor da peste cap mai multe planuri. Și va trebui să faci o mulțime de ajustări. Nu te poți baza pe nimeni și nimic. Nu încerca să ții cu dinții de nimic pentru că nu vei reuși. Cel mai bine ar fi să nu forțezi nimic și să lași viața să se întâmple. Toate se vor rezolva de la sine. Nu neapărat pe placul tău, dar viața nu e întotdeauna pe placul nostru.

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Lecții NECRUȚĂTOARE pentru Rac, Balanță, Scorpion și Capricorn. Țineți-vă bine, o să fiți zguduiți din temelii!

Freepik.com

Vremuri aprige pentru Berbec, Fecioară, Scorpion, Pești. Va trebui să fiți puternici, altfel o să pierdeți totul!

Freepik.com

Ne apropiem de retrogradarea Marelui Malefic! Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Freepik.com

Ce va aduce Saturn retrograd pentru Taur/Ascendent în Taur: „Încă nu e momentul pentru planurile tale!”

pixel