Evenimente majore în viața nativilor LEU după 20 august
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Pe Lei îi așteaptă schimbări la finalul lunii august. Vor înțelege mai bine ce au de făcut pe mai departe, viitorul va prinde contur. 

Leu/ Ascendent în Leu

Previziuni valabile pentru 2022, lucrurile încep să prindă contur la finalul lui august!

În 2022 Leii vor înțelege dacă au luat decizia cea mai bună pe plan personal. Saturn rămâne tot anul în casa a 7-a a relațiilor, deci vei te vei confrunta cu adevărul gol-goluț, fie că îți convine sau nu. Sau nu vei mai putea fugi de oficializarea/ruperea unei relații. Lui Saturn nu îi plac deloc jumătățile de măsură și îți va oferi destule provocări și teste până când te vei maturiza. Iubirea nu este obiectivă, însă tu poți deveni. În orice caz, și dacă iei o decizie, să știi că implementarea va dura destul de mult. Poți, de asemenea, să decizi să rămâi singur o perioadă. Vei avea nevoie de iubire, însă nu mai vrei să accepți pe oricine. Oricare ar fi situația, răbdarea îți va fi răsplătită.

Persoanele cele mai dragi vor trece și ele prin momente mai neplăcute și vor avea nevoie de ajutorul tău dacă nu cumva să preiei chiar reponsabilitatea pentru bunăstarea lor.

2022 este pentru tine în continuare anul în care îți deschizi o afacere, găsești noi moduri de a-ți înmulți veniturile în afara banilor munciți sau cel în care primești sume de bani în urma unui credit, unei moșteniri sau de la partener. Atenție: trebuie să fii foarte atent în continuare. Efectele conjuncției Jupiter-Neptun din casa a 8-a te te pot face să crezi că ai dat lovitura. Depinde doar de tine dacă te vei implica în proiecte înșelătoare sau dacă vei intra în parteneriate cu oameni dubioși. Chestiunile pecuniare vor fi tot timpul în mintea ta. Până pe 28 octombrie, zona administrativă/juridică/educațională va fi destul de încărcată.

Planurile tale vor prinde contur după 20 august, când Marte intră în casa a 11-a, a viitorului apropiat. Vei fi mai încrezător în șansele tale, vei comunica mai des cu oamenii de care ai nevoie și îți vei folosi toate resursele pentru obține ce dorești. Nivelul de popularitate va crește. Prietenii vor juca un rol important. Atât cei vechi, dar și cei noi din 2022. Aceștia îți vor recomanda un loc de muncă, îți pot prezenta viitorul partener sau te vor implica în evenimentele lor cele mai importante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel