Evenimente interesante în viața acestor DOUĂ zodii începând cu luna mai 2022
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Astrologul și redactorul șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce în prim-plan previziunile anului 2022, un an în care este vorba în special despre vindecare, având în vedere evenimentul marii conjuncții Jupiter-Neptun din aprilie 2022.

Cele două zodii care vor avea parte de evenimente importante și diverse surprize atât plăcute cât și neplăcute în 2022 sunt Gemenii sau cei cu Ascendentul în Gemeni și Vărsătorii sau cei cu Ascendentul în Vărsător. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

„În 2022 vei începe să vezi altfel și viața de cuplu. Vă veți schimba optica referitoare la oficializarea relației. Mulți veți dori să oficializați relația, însă se vor înmulți cei care nu vor mai dori să urmeze regulile societății. Mare atenție totuși la tendința de a sta în relații toxice, cu parteneri indisponibili.

Laitmotivul anului 2022 va fi „următorul pas". În carieră, în relație, în educație. Intrarea lui Jupiter în zona grupurilor și a prietenilor, în perioada 11 mai - 28 octombrie, va aduce noi oameni în viața ta, meniți să te scoată din zona de confort, să îți arate o altă lume. De asemenea, vei avea acces la unele evenimente pe sufletul tău. Dorința de studiu și de a călători se va menține. Dar Saturn vrea să faci lucrurile cu sens. Deci încearcă să nu fii turistul clasic.

Perioadele cu Mercur retrograd sunt foarte importante pentru tine. De ce? Atunci se vor mișca lucrurile, chiar dacă de cele mai multe ori cu încetinitorul”.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

„Saturn va fi în continuare în semnul tău și te va obliga să construiești totul pas cu pas. Dacă te vei grăbi, vor apărea evenimente sau oameni care să te frâneze.

Tot Saturn va dori să te pună mai mult în contact cu limitele tale fizice. Vârsta, slăbiciuni, diverse afecțiuni. De aceea, un alt capitol important al lui 2022 este sănătatea. Jupiter în tranzit în casa a doua poate da tendințe de îngrășare sau pierderea controlului asupra unor dependențe. Dar Saturn, care adoră testele dure și limitele, îți va da tot felul de semnale prin care să îți dai seama că nu vei mai putea continua la fel. Dacă vrei să slăbești, să te tonifici, să te apuci de o activitate fizică, ai toate șansele să o faci. Dar nu înainte de a-ți verifica starea de sănătate. Lui Saturn îi place să te responsabilizeze, să te facă să te simți mai bătrân decât ești.

Jupiter și Saturn se vor susține reciproc între 11 mai și 28 octombrie. Această perioadă este menită să te provoace să îți depășești condiția, să înveți lucruri noi, fie prin intermediul unui curs sau prin a fi autodidact. Ar fi păcat să lași să treacă această perioadă fără a acumula noi cunoștințe”.

Găsești aici detalii despre fiecare zodie și ascendent în 2022, anul vindecării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

pixel