Efectele lui Pluto în Capricorn pentru SEMNELE CARDINALE
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Din 2008 și până acum, tranzitul lui Pluto în Capricorn a adus multe schimbări pe plan mondial și individual. Pluto influențează serios lumea, oferă putere sau din contră, dărâmă. Anul acesta, Pluto o să aibă un tranzit scurt în Vărsător, între martie-iunie și iese definitiv din Capricorn anul viitor. Iata ce efecte are pentru SEMNELE CARDINALE.

Suntem pe finalul tranzitului lui Pluto în Capricorn. Pe 24 martie, o să aibă loc ingresul în Vărsător, cu o scurtă revenire în Capricorn, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Deci, sunt aproximativ 15 ani de schimbări profunde, atât la nivel global, cât și la nivel personal. Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008 și a adus schimbări profunde în societate și la nivel personal.

Semnul Capricornului este asociat cu organizarea, perseverența, răbdarea, ambiția dar și cu materialismul exagerat sau o lipsă de încredere. La nivel individual, am resimțit cu toții această călătorie a lui Pluto în funcție de casa astrologică pe care a traversat-o. Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor - îi place să dărâme.

Semnele cardinale din zodiac au fost si ele afectate. Vorbim despre Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Cel mai probabil, dacă ai aceste semne în harta natală, ai trecut prin schimbări radicale din 2008 și până în prezent. Acestea nu îți vor mai da voie să te întorci la viața de dinainte. Poate că este vorba despre călătorii, sănătate, relații încheiate, putere, planuri date peste cap.

Tranzitul lui Pluto în Capricorn reprezintă un adevărat exercițiu de anduranță, pentru toate zodiile.

Berbec/Ascendent în Berbec

Ce casă a traversat Pluto? A zecea, a carierei. Așa că gândește-te clar: Câte schimbări a suferit cariera ta din 2008 și până în prezent? Prin câte locuri de muncă ai trecut până acum? Ai avut o relație liniștită sau agitată cu șefii, superiorii sau partenerii de afaceri?

Cel mai probabil toate aceste schimbări te-au făcut să îți recapeți forțele sau din contră, te-au dus către victimizare. Ai în vedere și raportul de forțe dintre tine și superiori. Gândește-te la cât de puternic te simți azi la locul de muncă. Totuși, mai ai timp până anul viitor să treci în revistă tot parcursul profesional. Poate așa o să-ți dai seama unde trebuie să ajungi de fapt.

Rac/Ascendent în Rac

Pluto a traversat la tine Casa a șaptea, a relațiilor. Din 2008, poate ai avut numeroase relații sau chiar te-ai căsătorit ori ai divorțat. Te-au schimbat relațiile acestea? Pluto vrea să te ajute. Să-ți dai seama ce vrei, ce cauți cu adevărat. Să renunți la parteneriatele care nu sunt reale, autentice.

Când Pluto tranzitează această casă, se schimbă relațiile, parteneriatele, viața socială. Nu este un moment bun să începi parteneriate noi. Sau dacă începi, să fii atent la orice împrejurare.

Balanță/Ascendent în Balanță

La ce ar trebui să te gândești tu? De câte ori te-ai mutat din 2008 și până în prezent? Dar relațiile cu părinții? Ce s-a schimbat, ce s-a dezgropat și ce rude ai pierdut? Te-ai vindecat sau nu de toate aceste situații? Tot ce s-a întâmplat a dorit să te formeze, ca să îți construiești o bază mai sănătoasă și mai solidă de acum înainte.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Capricornii ar fi bine să se gândească cum le era sănătatea în 2008 și cum este astăzi. Ai învățat să ai mai multă grijă de tine? Cum te prezentai celor din jur atunci și cum o faci acum? În unele situații, poate că ai pierdut tot și a trebuit să o iei de la zero. Ai suferit transformări continue.

Până în 2024, mai ai timp să faci schimbări conștiente și să faci un adevărat brand din propria persoană.

Vezi și: Horoscop dragoste 2023. Iubire cu năbădăi pentru o ZODIE DE FOC

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel