Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Săgetător pe 4 decembrie. Evenimente majore! Mulți români se vor gândi să plece din țară
Autor: Rodica Mitu
Data publicării:
Pe 4 decembrie, este ultima eclipsă a anului 2021. Este vorba de Eclipsa de Soare/Lună Nouă în Săgetător.  

Imaginează-ți trei corpuri cerești (Soare-energia conștientă, Luna-emoțiile, Mercur-planul mental) toate în semnul încrederii, speranței, moralității, filosofiei, expansiunii. Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră, indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. „Și când spun asta nu mă refer la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Când o avem, ajungem pe cele mai înalte culmi”, precizează astrologul Daniela Simulescu. Avem nevoie de optimism, însă unul cumpătat sau bazat pe date concrete. 

„Nu mai așteptați Revelionul pentru rezoluții, începeți să le puneți de acum, însă cumpătați-vă așteptările, nu înseamnă că nu se întâmplă lucruri, că nu vor apărea transformări, doar că nevoia de a spera că o să fie bine este putredă. Totul depinde de personalitatea noastră și de modul în care percepem realitatea din jurul nostru. Știți de ce ne pierdem încrederea? Pentru că pe parcus apar teste și noi ne mâncăm din încrederea inițială, cea din povești. De fapt, eclipsa vrea să ne arate că încrederea vine exact în urma testelor pe care le trecem. Orice vă propuneți în perioada aceasta, trebuie să știți că va dura mai mult până se va implementa. Respectați un ritm!”, a spus Daniela Simulescu.

„În perioada eclipsei, chestionați-vă credința, încrederea și nu vă bazați pe vorbe. Este un moment în care vom căuta ghidare și ne vom duce către tot felul de persoane. Mulți se vor gândi să plece din țară. În următoarele luni, va fi un alt mod de a călători. Va fi un nou val de români care va dori să plece”, a mai zis astrologul Daniela Simulescu.

„Eclipsa de pe 4 decembrie e momentul în care puteți relua un vis legat de studii. Este foarte bună și pentru cei care și-au dorit să vadă zona spirituală dintr-un unghi diferit. Cum ne educăm, ce citim, ce emisiuni privim? Luna Nouă în Săgetător arată un travaliu personal de educare, creștere, progres”, a mai zis Daniela Simulescu.

Avertisment pentru zodii

 

Cei care vor resimți mai serios ultima eclipsă a anului sunt cei care au marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Nativii cu marcaj de Foc pot iniția proiecte îndrăznețe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel