Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec pe 8 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Află influențele Eclipsei de Soare/Lunii Noi în Berbec pentru fiecare zodie și ascendent, de la astrologul Daniela Simulescu! 

Pe 8 aprilie, vom avea a doua eclipsă din acest an. Precedenta a fost o Eclipsă de Lună, pe data de 25 martie. Pe 8 aprilie, vom avea o Lună Nouă în semnul Berbecului/Eclipsă de Soare.

Așadar, vorbim despre un moment propice pentru a sparge gheața. Ori pentru a scăpa de unele bariere pe care le avem, mai ales pentru că Luna și Soarele își dau mâna de această dată în primul semn din zodiac. Așadar, astrologul ne spune că avem toate datele necesare ca să o luam de la capăt. Reține că nimic nu este întâmplător! Aceste evenimente vin în întâmpinarea noastră pentru a reuși să lăsam în spate ceea ce ne face rău.

Provocările aduse de Mercur retrograd pentru fiecare zodie/ascendent

Iată previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă și Eclipsa de pe 8 aprilie sunt în semnul tău, așa că poate fi un moment nemaipomenit. Ce mai trebuie să reții tu? Marte, guvernatorul Lunii Noi, dar și guvernatorul tău, este în conjuncție cu Saturn. O să te irite foarte mult faptul că lucrurile nu se întâmplă pe repede înainte, iar asta te enervează și te frustrează. Să știi că ai nevoie de puțină prospețime. 

Taur/Ascendent în Taur

La tine, această Eclipsă se petrece în Casa a douăsprezecea. Și cumva, își pune accentul pe trecut, mai ales pe acele momente în care te-ai simțit lipsit de curaj. Dă timpul înapoi, gândește-te ce s-a întâmplat atunci și mai încearcă o dată. Mai oferă-ți o șansă.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Această eclipsă la tine va avea și aportul lui Mercur retrograd în Berbec. Să nu uităm că Mercur este și guvernatorul tău. Astrologul te îndeamnă să te gândești la ultimele săptămâni din viața ta și să îți dai seama care ți-au fost planurile pentru 2024. E nevoie de ajustări pe partea de planuri. Nu renunța la ele dar îmbunătățește-le.

Rac/Ascendent în Rac

În Casa a zecea, tu ai următorii aștrii: Soarele, Luna, Nodul Nord, Venus și Mercur retrograd. Deci, partea de carieră, de profesie, este amplu vizată. Se mișcă apele diferit, cumva este o furtună. Ai face bine să fii cu ochii în patru pe plan profesional, ca să îți dai seama ce se întâmplă în jurul tău. Nu lua decizii pentru moment, doar așteaptă. Sigur se poate întâmplă ceva care o să te ajute.

Ghid pentru explorarea sinelui: cum privești spiritualitatea, în funcție de zodie?

Leu/Ascendent în Leu

Ești protagonist al acestui eveniment, pentru că avem o Eclipsă de Soare, care este guvernatorul tău. Acest eveniment se va petrece în Casa a noua, unde se află și Venus, dar și Mercur retrograd. Tu ai nevoie de planuri îmbunătățite, dar și să înveți ceva nou. Nu te mai baza pe ceea ce știi deja.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Eclipsa se va petrece la tine în Casa a opta, iar acolo se află și Mercur, guvernatorul tău, care este retrograd. Astrologul te invită să fii mai egoist și să nu mai dai tuturor resursele tale, dacă aceștia nu îți întorc ceva în schimb. Trebuie să te gândești de ce tot ai dat și nu ai primit. Această eclipsă poate veni și cu o nevoie de regenerare. Poate este momentul să accepți că anumite evenimente din viața ta au fost, de fapt, abuzuri. Să te gândești ce ai de făcut de-acum înainte.

Balanță/Ascendent în Balanță

La tine, Eclipsa se va petrece în Casa a șaptea, care are legătură, în primul rând, cu relațiile personale. Dar merită să fii atent și la relațiile pe care le ai cu colegii. Dar și la așteptările pe care le ai în raport cu ei. În ceea ce privește sănătatea, nu ai multă grija de tine și ar trebui să faci ceva în această privință. Cei singuri pot cunoaște pe cineva, dar nu trebuie să se grăbească.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Eclipsa are loc în Casa a șasea, iar unii nativi Scorpion se vor afunda foarte mult în muncă. Poate că acasă nu merg lucrurile așa cum îți dorești, așa că te refugiezi în planul profesional. Ai tendința de a uita de tine și de a trăi doar pentru muncă. Trebuie să stai departe de suprasolicitare, pentru că nu îți aduce nimic bun. Nimeni nu îți ridică statuie la locul de muncă.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pentru mulți, această eclipsă poate reactiva anumite momente de lașitate din trecut. Mai ales în ceea ce privește familia. Poate au fost situații în care nu ai știut să îți impui punctul de vedere la o anumită vârstă, iar acum ai vrea să o faci. Daca ești singur, este o perioadă bună pentru romantism și pasiuni. Ai copii? Ai mare grijă la discuțiile cu ei. Și poartă-te cu tine la fel cum ai vrut să se poarte părinții în copilărie.

Cristaloterapie. 10 cristale recomandate pentru reducerea efectelor lui Mercur retrograd

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Eclipsa se petrece în Casa a patra, deci ai nevoie de prospețime în ceea ce privește domeniul imobiliar și familial. Stai departe de discuțiile din familie și nu gravita în jurul lor. Poate îți cumperi ceva ce ți-ai dorit de mult timp, ce are legătură cu locuința ta. Vrei să te muți sau să cumperi o casă? Lucrurile nu se vor petrece la fel de repede precum te aștepți.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ai o Lună Nouă în Casa a treia. Frații, rudele, verișorii, rude apropiate, pot trece prin evenimente importante și poți purta discuții cu aceștia. Pot să apară amânări și anulări care te stresează. În schimb, această eclipsă te ajută enorm să înveți ceva sau pentru a călători într-un loc în care nu ai mai fost. De asemenea, este o perioadă ideală să citești cât de mult poți.

Pești/Ascendent în Pești

La tine, nativ Pești, această Eclipsă se petrece în Casa a doua, a banilor și a resurselor. Așa că domeniul financiar este luat pe sus. S-ar putea să se întâmple tot felul de lucruri în această zonă, chiar dacă la început, nu o să le vezi rostul. Ce este important? Să îți protejezi bugetul cât se poate de mult. Și să nu uiți să te și răsfeți pe plan financiar, după ce te-ai ocupat de cheltuielile necesare.

Mercur retrograd în harta natală. Ce spun astrologii și ce vedete au acest aspect în astrogramă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel