Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță de pe 2 octombrie. Daniela Simulescu: "Capul plecat e primul tăiat!”
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Peste doar câteva zile, o să avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în semnul Balanței. Iată ce ne spune astrologul Daniela Simulescu despre acest eveniment astral!

Pe 18 septembrie 2024, am avut o eclipsă de lună fascinantă, o Lună Plină în Pești. Aceasta a adus, fără îndoială, un val de haos, dar și de revelații. Conjuncția Lunii cu Neptun a amplificat efectele Lunii Pline și ne-a lăsat într-o stare de confuzie. Cu alte cuvinte, ne-am simțit captivi în mrejele unei iluzii.

Pe 2 octombrie, se va petrece Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță. Acest eveniment va avea parte, pe lângă trio-ul Soare-Lună-Nodul Sud, și de conjuncția Mercur-Lilith/Lună Neagră. Deci urmează un stellium în semnul Balanței. Iar pe 17 octombrie, o să avem din nou o Eclipsă de Lună/Lună Plină în semnul Berbecului.

De ce avem aceste eclipse? Pentru că Nodurile Lunare au intrat în iulie 2023 pe Axa Berbec-Balanță, unde vor rămâne până în ianuarie 2025. Când vorbim despre axa Berbec-Balanță, discutăm despre relații. Despre eu versus tu. Ne putem gândi la relațiile pe plan amoros, dar ne gândim și la parteneriatele pe plan profesional. 

Luna Nouă reprezintă acel moment în care Soarele și Luna se întâlnesc, deci sunt în conjuncție într-un semn, iar Eclipsa se petrece atunci când Luna Nouă este lângă un Nod Lunar, în acest caz, Nodul Sud. 

Eclipsa de pe 2 octombrie beneficiază, pe lângă trio-ul Soare-Lună-Nodul Sud, și de Mercur și Lilith. Toate în semnul Balanței. Dacă Luna reprezintă emoțiile, Lilith le urăște. Și când Lilith se conectează cu Luna, evităm tot ce știm, tot ce am fost învățați sau obligați. Lilith vrea să lase la o parte regulile, iar arhetipul Balanței este cel care vrea să fie pace și liniște. Să nu supere pe nimeni. Pentru că și Mercur este implicat, ne face să ne gândim mai mult decât este cazul. Orice atinge Lilith, o ia razna. 

O Lună Nouă are efecte cam jumătate de an, însă efectele cele mai serioase le putem vedea până când Nodurile Lunare vor ieși de pe această Axă Berbec-Balanță, în ianuarie 2025.Cu alte cuvinte, ce începem acum, va fi foarte serios. 

Trebuie să avem mare grijă cu intențiile pe care ni le punem, cu ritualurile pe care le facem. Pentru că ce îți dorești, s-ar putea să ți se întâmple. De asemenea, nu este cea mai bună perioadă să începi o relație clasică, dar nici să stai într-una toxică. Nu este o perioadă bună să ne victimizam. Totodată, nu trebuie să ne băgăm în relațiile apropiaților și nici să le dăm sfaturi. 

Însă, putem să profităm de schimbări din punct de vedere estetic. Dar nici în acest domeniu nu trebuie să ne pese de normele impuse de ceilalți. Capul plecat e primul tăiat!

Bineînțeles că este vorba de un început, unul diferit, în ceea ce privește relațiile noastre. Energia Balanței se schimbă doar prin ceilalți, copiază cu ușurință ceea ce fac ceilalți pentru a le putea face pe plac. Abia în momentul în care ne vom oferi nouă, vom atrage oamenii potriviți. Arhetipul Balanței ne vorbește despre echilibru, pace, diplomație și fair-play în negociere.

Abia în momentul în care ne vom oferi nouă ce avem nevoie, vom atrage oamenii potriviți. Eclipsa beneficiază și de un trigon cu Jupiter, deci putem spune că orice debut din jurul datei de 2 octombrie este unul norocos.

Zodiile cele mai avantajate vor fi cele de aer: Gemeni, Balanță și Vărsător. Cele mai afectate zodii: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. 

Este un moment bun să începem noi parteneriate, să fim creativi, să fim rebeli, nonconformiști și să căutăm mai multă independență. 

RITUALURI simple pentru Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. Schimbă-ți viața în doar 24 de ore!

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Capricorn, Vărsător și Pești. "Abia acum vei accepta crudul adevăr!"

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?