Eclipsă de Soare cu surprize pentru Balanță, Capricorn, Rac și Berbec. Ce pregătesc astrele?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 2 octombrie, vom avea o eclipsă inelară. Să vedem la ce se pot aștepta semnele cardinale!

Recenta Eclipsă de Lună în semnul Peștilor a adus haos și confuzie, scoțând la suprafață cele mai profunde temeri. În special pentru semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești), aceasta a fost o perioadă de introspecție și eliberare de gânduri negative. Deși emoțiile au fost contradictorii, eclipsa a creat o oportunitate valoroasă pentru acceptarea realității și regăsirea echilibrului.

Pe 17 și 2 octombrie, alte două eclipse, de Lună și Soare, vor aduce surprize și schimbări neașteptate. Cu Venus în Scorpion, se deschide un ciclu de transformare personală, iar Nodul Sud în Balanță ne invită să echilibrăm lucrurile rămase nerezolvate. Aceasta este ultima Eclipsă în Balanță pentru o perioadă lungă, fiind un moment crucial pentru a lua ceea ce ni se cuvine.

Datorită influenței celorlalte planete, avem șansa de a încheia cicluri de răzbunare și dezechilibru. A venit timpul să ne concentrăm pe ceea ce am câștigat, lăsând în urmă dorințele de răzbunare. Răzbunarea nu este esențială, ci succesul și recunoașterea personală pe care le-am muncit să le obținem. Se deschide un nou capitol, în care echilibrul și victoria sunt adevărata recompensă.

Helena, un astrolog din Marea Britanie, ne spune ce aduce eclipsa de  Soare din 2 octombrie pentru patru zodii!

Balanță/Ascendent în Balanță

Îți reinventezi imaginea, aspectul fizic și îți impui punctul de vedere. Vei deveni mai autoritar. Ne arăți adevărata ta putere. Poți începe o nouă carieră. Venus se află în casa ta a doua, ceea ce te va ajuta să strălucești. O să fie un nou ciclu grozav. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cariera ta decolează. De asemenea, ia o nouă direcție. Ai putea semna un contract, care va iniția schimbări în casa ta. Asta îți va oferi mai multă libertate să lucrezi în stilul dorit. 

Cum ne influențează schimbarea Nodurilor Lunare în 2025? Deja resimțim noua energie a acestora!

Rac/Ascendent în Rac

Faci o mutare mare și îndrăzneață în interiorul casei. Îți afirmi dominația. Spui: „Așa vreau să funcționeze lucrurile.” Este un nou ciclu, o nouă rutină acasă. Este ceva ce ai vrut să urmezi de mult timp și va fi cu adevărat vindecător. Mulți dintre voi s-ar putea să se mute. Dacă nu, atunci pur și simplu inițiază această mare renovare în casă. Încrede-te în intuiția ta, pentru că ai dreptate. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Începi o nouă relație. Aceasta poate fi una profesională, deși pare că este mai degrabă romantică. Venus se află în casa a opta, unde va face un trigon cu Marte din casa a patra. Acesta este un nou început care inițiază toate acele sentimente incitante. Se simte ca o nouă românță. Profesional, această persoană te poate ajuta, de asemenea.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale prima jumătate OCTOMBRIE 2024. Eclipsa de Soare aduce întâmplări predestinate tuturor zodiilor

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Rac, Leu și Fecioară. „Trebuie să-i împaci pe toți, dar pe tine nu te împacă nimeni!”

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Balanță, Scorpion și Săgetător. „O să-ți dai seama că nu ești Dumnezeu!”

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 23-29 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?