Eclipsa de Lună a fost un preludiu captivant pentru seria de eclipse din octombrie. Se predă ștafeta!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Astrele au dat startul sezonului eclipselor! In următoarea lună, vom mai avea încă două.

Pe 18 septembrie 2024, am avut o eclipsă de lună fascinantă, care a coincis cu Luna Plină în Pești. Aceasta a adus, fără îndoială, un val de haos, dar și de revelații. Conjuncția Lunii cu Neptun a amplificat efectele Lunii Pline și ne-a lăsat într-o stare de confuzie. Cu alte cuvinte, ne-am simțit captivi în mrejele unei iluzii. Această eclipsă „cu cântec”, după cum spunea astrologul Daniela Simulescu, a fost mai mult decât un simplu fenomen astronomic; a fost o oportunitate de introspecție profundă, care ne-a îndemnat să ne confruntăm cu adevărul nostru interior.

Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers

Cei cu marcaj mutabil, precum Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și, în special, Peștii, au resimțit intens efectele acestei eclipse. Evenimentele neplăcute care au apărut au avut rolul de a-i trezi la realitate ori să îi aducă mai mult cu picioarele pe pământ. În ciuda confuziei generate de influența lui Neptun, această experiență a fost o chemare la acceptare, chiar și atunci când realitatea părea departe de idealurile noastre. Riscurile de escapism și dependențe au fost, de asemenea, accentuate. A fost subliniată importanța de a rămâne ancorat în adevărul personal.

Privind înainte, pe 2 octombrie, vom fi martorii unei Eclise de Soare și Lună Nouă în Balanță, influențată de Mercur și Lilith. Această eclipsă promite să transforme radical modul în care percepem pacea și relațiile. Spre deosebire de Neptun, care aduce confuzie, Lilith ne încurajează să ne îmbrățișăm independența și să avem și un strop de rebeliune. Este un moment prielnic pentru a începe relații noi și parteneriate, dar și pentru a ne clarifica dorințele și nevoile de la ceilalți.

Ce este Eclipsa de Lună? Explicații științifice pe înțelesul tuturor și mituri incredibile despre acest fenomen

Pe 17 octombrie, ne așteaptă o Eclipsă de Lună în Berbec, acompaniată de Marte în Rac, ce va aduce o tensiune considerabilă la nivel mondial. Cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn) vor simți aceste energii cu intensitate. Frustrările legate de lipsa de sprijin și nevoia de a fi auziți vor fi accentuate, iar impulsivitatea și agresivitatea pot apărea rapid. În această perioadă, gestionarea emoțiilor devine esențială, iar căutarea de soluții constructive va fi o provocare mare.

Eclipsa va scoate la iveală sentimente de furie reprimată, frustrări și conflicte, decizii bruste și comportamente neașteptate. Totodată, va deschide calea pentru noi începuturi, ne va oferi curajul și energia necesare pentru a ne urmări dorințele. Luna Plină simbolizează apogeul unui proiect, iar Berbecul reprezintă începuturile. Astfel, pentru a reîncepe, avem nevoie de un moment de sinceritate și acceptare. Având în vedere că eclipsa va forma un careu cu Marte, guvernatorul Berbecului, e posibil să ne auto-sabotăm. 

Curiozități interesante despre eclipse. Unele culturi le considerau semne ale furiei zeilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Sunt compatibili Leii și Racii? Ce provocări întâmpină?

Ce aflăm despre compatibilitatea dintre Berbec și Rac?



Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers

freepik.com

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?