Eclipsă de Lună: Lecţia pe care trebuie să o înveţe fiecare zodie
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Te-ai pregătit pentru sezonul eclipselor? Păşeşte în această perioadă marcantă din punct de vedere astronomic şi astrologic cu recunoștință și cu dorința de a merge mai departe. Există două modalități majore care vor fi în joc în timpul Lunii Pline și eclipsei de Lună din Taur pe 19 noiembrie. Luna, care guvernează intuiția și emoțiile noastre, va fi în semnul fix al Taurului, opunându-se Soarelui, care este în semnul fix al Scorpionului. Aceste aliniamente planetare ne cer să facem un bilanț al activelor, resurselor și punctelor forte pe care le-am dezvoltat. Putem fi înclinați să păstrăm anumite experiențe, oameni și amintiri pe care le-am acumulat de-a lungul anilor.

Potrivit astrologului și cofondatorului rețelei Novaa, Tai, „Haosul este pur și simplu un catalizator pentru ca schimbarea radicală să se manifeste în viețile noastre. La fel ca Big Bang, dacă permiteți evoluției voastre să se desfășoare, va apărea un univers frumos.”

Nu fi prea timid să eliberezi ceea ce trebuie să meargă, mai ales că aceasta este o eclipsă!!! Universul vă ajută mâna să-şi elibereze strânsoarea, iar tu vei da drumul la ceea ce nu mai este destinat să rămână în viaţa ta.

În timpul acestei eclipse, spre deosebire de luminarii (alias Soarele și Luna), care sunt ambele în semne fixe, Nodurile Nord și Sud ale Lunii sunt în semne mutabile. Chiar dacă ne-am obișnuit și poate chiar ne-am simțit confortabil cu configurațiile noastre actuale, energia mutabilă din această eclipsă ne va provoca să ne îndreptăm către noi rețele și marele necunoscut. Nu este nevoie să forțezi nimic atunci când există eclipse. Doar zâmbește și abordează universul cu o minte deschisă și un sentiment de uimire!

BERBEC

Modul în care ai învățat să te exprimi ca adult are nevoie de o schimbare. Nu că ar fi ceva în neregulă cu tine - serios, nu există! Doar că cine ai fost trebuie să fie eliberat pentru a face loc unei noi versiuni. Renunțarea la obiecte și la sistemele de credințe învechite te va ajuta să te adaptezi la realitatea ta actuală. Consideră asta o drept 'renovare' a sufletului, iar tu ești stilistul!

TAUR

Nu cauți ajutor de la alții, pentru că în această etapă a evoluției tale, ești capabil să ai grijă de tine. Bineînțeles că vor exista oameni cărora le pasă de tine și vor să te vadă reușind, dar acum poate să nu fie momentul să le accepţi ajutorul. Ai încredere că, dacă ai cu adevărat nevoie de sprijin, ai îngeri în colțul tău, dar acum este timpul să faci ceva pe cont propriu. Încearcă să eviți să iei decizii impulsive din punct de vedere emoțional.

GEMENI

Știi că ești puternic, nu? Această Lună Plină îţi oferă oportunitatea de a-ţi vedea lumina interioară - strălucirea care există în tine și care nu trebuie validată de alții. Este important să îţi aminteşti că eşti demn. Chiar dacă alții te-au făcut să te îndoieşti de tine, la sfârșitul zilei, ieși din judecată ca un trandafir de beton. Eliberează-te de nevoia de a-ţi păstra viața așa cum a fost, astfel încât să poți începe să trăieşti viața așa cum este.

RAC

Un cuvânt către înțelepți: nu trebuie să cunoşti răspunsurile cu deplină certitudine. Chiar dacă poate fi dificil să-ți atingi obiectivele fără soluții sau foi de parcurs concrete, eliberează nevoia de a te dovedi celorlalți. Scopul tău este să creezi dintr-un loc de cunoaștere interioară. Fii în pace cu tăcerea și lasă ceea ce creezi în săptămânile următoare să vorbească pentru tine.

LEU

Acum că începi să te simți mai așezat acasă, Luna Plină îți oferă explozia de energie necesară pentru a începe să te pui în centrul scenei. Nu trebuie să desenezi doar din imaginația ta. În schimb, lasă viața să te inspire și să te conducă către următorul subiect de interes. Poţi realiza tablouri de manifestare alături de prieteni. Este o modalitate excelentă de a da viață aspirațiilor tale.

FECIOARĂ

Un val de interes emoțional face ca roțile din creier să se rotească! Profită de acest timp pentru că te va ajuta să îţi propulsezi proiectele. Este tipic pentru tine să fii calm și calculat atunci când te articulezi, iar această Lună Plină te încurajează să-ți eliberezi nevoia de auto-sabotare. Lasă-te să fii grozav, iar ceilalți nu vor avea altă opțiune decât să aprecieze.

BALANŢĂ

Eclipsa de Lună Plină îţi aduce o multitudine de experiențe de învățare. Această perioadă poate veni ca un șoc, conducându-te către experiențe provocatoare pe care le vei putea înfrunta. Păstrează o minte echilibrată și o abordare calmă a vieții. A fi aliniat cu universul necesită dorința de a învăța din greșelile tale.

SCORPION

Stelele știu că nimic nu este bătut în piatră, așa că nu are rost să te simţi prost din cauza 'laptelui vărsat'. Relațiile sunt menite să fie un element temporar în viața noastră, așa că încearcă să nu plângi din cauza băuturilor care s-au stricat și te-au îmbolnăvit. Este în regulă ca lucrurile să expire, iar 'lingerea' laptelui de pe podea nu îl va face să dureze mai mult.

SĂGETĂTOR

Această eclipsă de Lună Plină este destinată să te ajute să îţi laşi mintea să se exprime și să începi să trăieşti viața cu voce tare. Pentru anul următor, trebuie să te concentrezi pe sănătatea și bunăstarea ta. Poate fi ușor să devii un expert în ceea ce nu merge bine, așa că asigură-te că petreci și mai mult timp exprimând recunoștință față de binecuvântările tale şi de lucrurile care merg bine.

CAPRICORN

Similar cu Săgetătorul, ești îndemnat să ieși din mintea ta puţin. Poți deveni atât de consumat de îndeplinirea obiectivelor tale, încât să pierzi din vedere granițele și limitările tale. Odihna este o parte necesară a procesului de construcție și fără ea, eșecul este inevitabil. Această eclipsă te eliberează temporar de responsabilitatea ta, oferindu-ţi puţin timp pentru joacă!

VĂRSĂTOR

Schimbarea spațiului este o modalitate excelentă de a elibera energia stagnantă. Luna Plină te încurajează să scapi de obiectele care ocupă spațiu inutil. Pe măsură ce timpul trece, vei descoperi că nu îţi vor lipsi acele lucruri și vei aprecia ceea ce le-a luat locul. Ia în considerare să reciclezi obiectele vechi sau să le recreezi cu un suflu nou.

PEŞTI

Pe măsură ce începutul sezonului de eclipsă începe cu mai multe energii în joc, și tu va trebui să gestionezi o multitudine de probleme. Universul te duce în afara lumii și înapoi în casa ta. Ai grijă de spațiul tău și acordă o atenție deosebită vibrațiilor pe care le degajă. Orice nu mai este aliniat cu casa ta ar trebui să fie invitat să plece, cu dragoste.

sursa: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel