Drame și complicații pentru CINCI zodii în următoarele zile. „Stai departe de jocurile de culise!”
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Până pe 17 octombrie, Venus se află în Scorpion. Ce mesaje primesc următoarele cinci zodii?

Tranzitul lui Venus în Scorpion a început pe 23 septembrie și va dura până pe 17 octombrie. Este un tranzit care nu face decât să ne răscolească foarte mult pe plan emoțional. Urmează și Superluna Plină în Berbec pe aceeași dată, așa că relațiile sunt testate din plin, mai ales că are loc pe axa Berbec-Balanță. 

Venus simbolizează iubirea, în timp ce Scorpionul reprezintă intensitatea, drama, extremele. Sentimentele noastre vor fi foarte încurcate.

Venus în Casa I: Farmecul și Prezența Personală

Ce mesaje aduce Venus următoarelor cinci semne ale zodiacului?

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus este în casa a opta, așa că vor fi dezvăluiri de secrete și surprize. Poate vei descoperi ceva neașteptat despre partener sau cineva ar putea afla detalii despre tine, pe care nu le-ai dori. Până pe 17 octombrie, pregătește-te pentru momente intense în relațiile personale și în plan financiar. Vor fi negocieri dificile cu cei dragi, dar și ocazii de a învăța din aceste experiențe.

Tranzitele lui Venus în 2024

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Venus se află acum în casa a șasea, ceea ce complică relațiile cu colegii. Fii atent la bârfe, indiscreții și invidii, care vor fi prezente la birou. Dacă alegi să le alimentezi, lucrurile se vor agrava. Evită să idealizezi vreun coleg, deoarece poți deveni destul de răzbunător dacă lucrurile nu decurg conform dorințelor tale.

Leu/Ascendent în Leu

Venus se află acum în casa a patra, ceea ce face ca relațiile cu familia să devină mai complicate. În loc să vă schimbați unii pe alții, riscați să deveniți doar mai ranchiunoși. Totuși, până pe 17 octombrie, ai ocazia să îmbunătățești aspectul locuinței. Ai nevoie de transformări radicale în jurul tău pentru a te simți cu adevărat confortabil, iar creativitatea ta va străluci în acest proces.

Venus în astrologie. Detalii pe care trebuie neapărat să le știi!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus se va afla în casa a douăsprezecea pentru încă cateva zile. Aduce la suprafață situații pe care ai prefera să le uiți, cum ar fi amintiri dureroase. Este important să fii blând cu tine însuți și să nu te judeci pentru trecutul tău. Evită să te sacrifici prea mult și îndepărtează-te de relațiile toxice, care pot agrava aceste sentimente.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Venus va tranzita casa a zecea. Șefii aleg să te încurajeze în modul greșit. În loc să vorbească deschis, ei fac tot felul de comparații între tine și alți colegi. Tu vei încerca să le faci pe plac, însă cu riscul de a pierde încrederea în propria persoană. Stai cât mai departe de jocurile din culise! Unii dintre voi au șansa de a avea mai multă vizibilitate pe plan profesional. 

Necruțătorul Pluto strică planurile a PATRU zodii. Cine va trece printr-un ultim test?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

pixel