Două zodii care pot închide un ciclu. Se impune o resetare serioasă!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Verifică previziunile pentru următorii nativi, care vor avea schimbări majore.

Ce trebuie să avem în vedere? Pe data de 12 iulie, Nodul Sud a intrat în semnul Balanței, în timp ce Nodul Nord s-a mutat în semnul Berbecului. Să ne amintim că, din luna decembrie a anului 2021, Nodurile Lunare au traversat axa Taur-Scorpion, cea care discuta despre crize, resurse și supraviețuire.

Însă în prezent, o să ne întoarcem atenția către relații și către identitatea de sine. Până în ianuarie 2025, parteneriatele vor fi cele care se vor schimba. Așa că nativii cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn sunt cei care vor primi ștafeta.

Dacă Nodul Sud în Scorpion a fost cel care ne-a dus prin diferite lupte de supraviețuire din 2021, Nodul Sud în Balanță este cel care o să ne oblige să găsim un echilibru în relațiile noastre. Dar asta, doar după ce ne vom construi propria identitate.

Iată la ce trebuie să aibă grijă următoarele DOUĂ zodii!

Taur/Ascendent în Taur

Ei bine, în cazul nativilor Taur, Nodul Sud s-a mutat în Casa a șasea, iar Nodul Nord în Casa a 12-a. Așadar, despre ce discutăm? Casa a șasea vorbește despre muncă, rutină, exces de zel, obiceiuri exagerate sau chiar ciudate. Poți observa că acolo vor apărea unele dezechilibre. 

La locul de muncă, până în anul 2025, poți resimți aceste dezechilibre despre care vorbim. La fel și în cazul sănătății. Totodată, arhetipul Balanței este cel care ar vrea să facă pe plac tuturor celor din jur. Tu ai dori să te înțelegi cu toată lumea, în special cu șefii, cu colegii, cu oamenii din jur. Vrei să mulțumești pe toată lumea iar apoi te vei supăra.

Însă, Nodul Nord în Casa a 12-a vrea să te facă să înțelegi că te-ai cam abandonat. Cu Nodul Nord în această casă, ai face bine să stai mai mult cu tine. Să renunți la stresul în care stai zi de zi. Și să nu mai dai vina pe alții. Ar trebui să îți îndrepți atenția către Nodul Nord și să scapi de nevoia de a face pe plac celor din jurul tău.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În cazul nativilor Scorpion, Nodul Nord este în Casa a șasea, în timp ce Nodul Sud s-a mutat în Casa a 12-a. Putem spune că unor nativi le va face plăcere să sufere până în 2025. De ce? Pentru că este posibil să rămâi în relații care crezi că îți aduc beneficii, dar nu este așa.

Sau să ai aceleași păreri despre locul tău de muncă. Ai o tendință exagerată de a te sacrifica. Și nici nu știi pentru ce sau pentru cine. Este recomandat să te gândești mult mai profund la acest subiect. Și să te întrebi de ce faci asta.

Mai mult decât atât, va trebui să înveți că nu ai putere absolută sau un control asupra vieții. Pot să apară multe dezechilibre în aceste case, de la frici și angoase puternice, până la oameni dragi care suferă. Apar și dezlipiri de anumite persoane, dar și decizii de a pleca, de a ieși din țară.

Nodul Nord în Casa a șasea vrea să te învețe ceva. Decât să trăiești în atâta frică, ai face bine să o iei treptat și să fii cât mai practic până la începutul anului 2025. Nu te mai gândi atât de intens la trecut, fii cât mai simplu.

În legătură cu jobul pe care îl ai, gândește-te mai concret la el. Dacă îți place locul în care muncești, zbate-te pe măsură. Însă, nu omite să iei în calcul sănătatea celor dragi și propria ta sănătate. Ai mai multă grijă de propria persoană și ocupă-te de o alimentație corectă.

Tu ai nevoie de o viață cumpătată.

Poți să vezi și: PATRU zodii care pot întâmpina dificultăți: "Epuizarea bate la ușă!” Sfaturi prețioase pentru ele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel