Două zodii binecuvântate cu protecție divină în octombrie. Cine va găsi lumină în întuneric?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop luna octombrie. Iată ce mesaje aduce un astrolog internațional pentru următoarele două semne din zodiac!

Astrologul Bella Luna consideră că perioada următoare va aduce schimbări astrologice importante, influențând energia lunii în ansamblu. Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Balanță va marca începuturi noi în relații și va spori încrederea în sine, încurajându-ne să renunțăm la tipare vechi, dependențe și la nevoia de a-i mulțumi pe toți. Jupiter începe retrogradarea în Gemeni pe 9 octombrie, ceea ce va favoriza o reevaluare a lecțiilor învățate și eliminarea exceselor mentale. În plus, Pluto își încheie retrogradarea în Capricorn, declanșând dinamici profunde legate de putere. Intrarea lui Mercur în Scorpion și cuadratura sa cu Pluto ne vor dezvălui adevăruri ascunse. Luna Plină în Berbec, pe 17 octombrie, va scoate la iveală tensiuni și probleme nerezolvate, forțându-ne să le confruntăm și să le soluționăm. Odată cu intrarea Soarelui în Scorpion, vom avea ocazia de a beneficia de condiții favorabile pentru schimbare și introspecție profundă.

Octombrie cu năbădăi pentru două zodii! Ce sunt sfătuite de un astrolog internațional?

Iată ce previziuni aduce astrologul internațional Bella Luna pentru următoarele două semne din zodiac!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Eclipsa de Soare care are loc azi se întâmplă la tine în Casa a cincea a iubirii și a creativității, dar și cea care ține de copii. Pentru unii nativi, acest aspect astral poate aduce o relație nouă, o nouă iubire sau un potențial partener romantic. O să ai impresia că ți-ai găsit alesul. Între timp, mulți nativi Gemeni vor spune stop unor situații toxice sau persoane care nu le aduc nimic bun în viață. Vei privi dragostea și chiar și viața într-un mod diferit. Creativitatea capătă noi dimensiuni, mulți nativi pot începe proiecte care vor avea succes în următoarele luni. Vor avea mai multa încredere în ei înșiși. De asemenea, astrologul este de părere că nativii Gemeni care au copii, vor avea multe de învățat de la aceștia, indiferent de vârsta lor. Fii deschis la iubire, pentru că nu știi de unde poate să apară! Jupiter va fi retrograd la tine în prima casă, așa că o să analizezi mai atent categoriile în care ai investit prea multă energie. Pluto va fi în Casa a opta, direct, așa că poate fi o transformare finală pentru tine. O să vezi roadele faptului că ai trecut prin greutăți și tot felul de momente în care nu mai vedeai luminița de la capătul tunelului. O să ai o lună foarte intensă! Mercur va intra în Casa a șasea a muncii și a sănătății, așa că vei avea idei și concepte noi și despre aceste segmente. O să fii și foarte motivat. Pe data de 17 octombrie, o să ai o Lună Plină în Casa a unsprezecea. Unele prietenii pot lua sfârșit. Venus va intra și ea în Casa a șaptea a relațiilor, așa că vine o perioadă ideală pentru romantism.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă/Eclipsa de Soare de azi are loc la tine în Casa a patra a familiei. Așa că pot fi noi începuturi pentru tine în ceea ce privește casa în care locuiești sau apare o mutare. Unii vor decide că este momentul să își cumpere o altă locuință ori să dea în chirie un imobil. De asemenea, poți să treci peste unele traume pe care le-ai avut din familie sau supărări în legătură cu ea, pe care le-ai îngropat adânc în sufletul tău. Totodată, vor fi nativi care Rac care pot avea discuții intense și sensibile cu anumiți membrii ai familiei, mai ales dacă s-au certat cu ei în trecut. O puteți lua de la zero. Jupiter la tine va fi retrograd în Casa a douăsprezecea, așa că vine o etapă în care trebuie să te ocupi mai mult de propriul sine. Poți avea parte de vindecare, îți vei dori să petreci mai mult timp singur, să te odihnești, să reflectezi asupra vieții tale. Iar acesta este un lucru foarte bun, de care ai reală nevoie, din perspectiva astrologului. Pluto va fi direct în Casa a șaptea a relațiilor, așa că pot fi mari revelații pe plan personal. Toată durerea pe care ai trăit-o în dragoste încă din 2008, când Pluto a pătruns în această casă, îți va oferi o lecție finală. Mercur va intra în luna octombrie în Casa a cincea, așa că vine o perioadă ideală pentru dragoste, copii, ori un nou proiect creativ. Trebuie să te bucuri mai mult de distracție, de copii, de dragoste. O să ai, pe data de 17 octombrie, o Lună Plină în Casa a zecea, așa că pot apărea rezultate notabile în carieră, un punct culminant pe care l-ai așteptat de multă vreme. Dar ai grijă, fiindcă poți stârni invidie la locul de muncă, așa că așteaptă-te ca oamenii să își dea coate la un moment dat. 

Youtube video image

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cum să facem față eclipselor? Un ghid util de supraviețuire

Dacă în septembrie am avut parte de o Eclipsă de Lună,...



Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 30 septembrie-6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

PATRU zodii în plină agitație până pe 4 noiembrie. Oare astrele o să le întoarcă spatele?

pixel