DOI nativi din zodiacul chinezesc primesc sprijin. Alți DOI vor avea un an cu obstacole
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Noul An Chinezesc a început, iar energia Dragonului de Lemn va începe să-și facă simțită amprenta. Unii nativi au șansa de a primi sprijin, alții trebuie să se confrunte cu diferite obstacole.

Pe 10 februarie, a început Anul Nou Chinezesc și ne-a adus tranziția de la energia Iepurelui de Apă la cea a Dragonului de Lemn.

În mitologia chineză, Dragonul este simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului, o creatură mistică ce aduce schimbare și expansiune. Această perioadă este asociată cu schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și deschide noi orizonturi lumii.

Iată ce le aduce Noul An Chinezesc nativilor!

Bivol (1949,1961,1973,1985,1997,2009)

Trebuie să fii atent deoarece energia acestui an nu este foarte favorabilă pentru tine. Dacă ai avut dependențe în trecut, este crucial să fii precaut. Există posibilitatea să simți tentația de a dezvolta vicii acum, dar este esențial să fii atent. Dacă te confrunți cu probleme de sănătate mentală, caută ajutor specializat. În Anul Dragonului de Lemn, lipsa moralității poate fi o provocare pentru tine.

Zodiacul chinezesc. Trăsături de personalitate ale nativilor BIVOL

Tigru (1950,1962,1974,1986,1998,2010)

Vei beneficia de sprijin și susținere din diverse surse. Dacă ai senzația că te-ai rătăcit, ar fi bine să te îndrepți către rugăciune pentru a regăsi direcția. De asemenea, se vor ivi oportunități pentru călătorii. Existe șanse să atragi clienți noi internaționali pentru afacerea ta, iar din diferite țări pot apărea multe oportunități. Este essential să acorzi atenție menținerii relațiilor cu prietenii și familia și să fii mai atent la propriile emoții în acest an. La locul de muncă, vei avea șansa să te remarci, dar trebuie să fii conștient că acest lucru poate genera și invidie.

Zodiacul chinezesc. Trăsături de personalitate ale nativilor TIGRU

Dragon (1952,1964,1976,1988,2000,2012)

Trebuie să fii mai atent, deoarece este posibil să simți o scădere a energiei tale. Este important să acorzi o atenție sporită problemelor de sănătate, mai ales dacă ești conștient de ele deja. De asemenea, este posibil să te confrunți cu lipsa de încredere în sine și să nu îți recunoști propriile tale puteri. Dacă te lupți cu anxietatea, ar fi recomandat să consulți un specialist. Pot apărea probleme digestive și disconfort gastric, însă acestea pot fi gestionate printr-o alimentație regulată și sănătoasă.

Zodiacul chinezesc. Trăsături de personalitate ale nativilor DRAGON

Cocoș (1945,1957,1969,1981,1993,2005,2017)

Trebuie să fii atent când conduci și să manevrezi obiectele contondente cu precauție. În acest an, vei beneficia de sprijin din partea autorităților, vei avea un aspect atrăgător și vei fi capabil să-ți creezi o prezență plăcută. De asemenea, vei putea să rezolvi unele probleme și vei bucura de o reputație pozitivă. O să  primești recunoaștere și atragi persoane care îți vor oferi ajutor. Dacă ai parteneri de afaceri, perspectivele colaborării sunt promițătoare. Este important să fii mai atent la comportamentul pasiv-agresiv și să eviți pericolele care pot apărea din cauza neglijenței, neatenției sau cheltuielilor inutile.

Zodiacul chinezesc. Trăsături de personalitate ale nativilor COCOȘ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel