Destinul se dezvăluie la Eclipsa de Lună din 18 septembrie. Fii atent la mesajele astrelor!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 18 septembrie vom experimenta o Eclipsă de Lună, însoțită de Luna Plină în semnul Peștilor. Astrele ne aduc multe mesaje în timpul acestui eveniment!

Acest eveniment astrologic este marcat de un aspect provocator: conjuncția Lunii cu Neptun, care poate aduce confuzie și senzația de pierdere a controlului. De asemenea, această conjuncție are capacitatea de a scoate la suprafață cele mai adânci temeri. Deși poate părea o perioadă dificilă, încărcată emoțional, oferă o oportunitate importantă pentru cei cu semne mutabile puternice în astrograma natală (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) de a se angaja într-o introspecție profundă. 

Așadar, deși Eclipsa va fi complicată și plină de contradicții, pentru anumite zodii poate aduce și momente de creștere personală.

Valkyrja Vörðr, astrolog și autor, ne spune mai multe despre evenimentele care ne așteaptă!

„Gestionarea spirituală a timpului va fi destul de importantă în următoarele câteva săptămâni, mai ales pe măsură ce ne apropiem de această Eclipsă de Lună în Pești, pe 18 septembrie. Va fi un prim pătrar de lună în Pești în noiembrie, care ne va arăta mai clar direcția mesajelor, divinațiilor, profețiilor și informațiilor pe care le primim în timpul Eclipsei din septembrie. Saturn va reveni în mers direct în Pești, iar apoi Pluto va ieși din Capricorn, care este guvernat de Saturn, la aproximativ o săptămână și jumătate după aceea, tot în noiembrie. Pe 20 noiembrie, Pluto va intra în Vărsător, iar Saturn va deveni direct pe 15 noiembrie, ceea ce coincide, de asemenea, cu o Lună Plină, un lucru interesant.

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Dar gestionarea spirituală a timpului este esențială. S-ar putea să primești mesaje în această perioadă de Eclipsă care nu au un sens imediat. Sau poate nu înțelegi exact ce înseamnă, cum vrei să le primești sau ce vei face cu ele. Lasă-le să fermenteze. 

Lasă-le să stea o perioadă, poate câteva luni, până în jurul datei de 20 noiembrie, deoarece acea perioadă va permite o tranziție reală, în loc să ne limităm doar la a ne gândi la asta sau a încerca să înțelegem lucruri pe care, momentan, nu avem puterea să le înțelegem pe deplin. Așadar, gestionarea spirituală a timpului înseamnă că, dacă te afli în situația de a crea probleme care momentan nu au soluție, care țin de practica ta spirituală sau de tranzițiile prin care treci, pune-le deoparte pentru o dată ulterioară. Și fii capabil să discerni: trebuie să mă ocup de asta acum, sau este ceva care trebuie să se sedimenteze? Pentru că unele lucruri poate au nevoie de timp pentru a crește și a se clarifica.”

Vezi aici previziunile complete.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-16-at-01-00-16_88332900.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel