Destinele a PATRU zodii se schimbă radical. Finaluri neașteptate și noi începuturi palpitante!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Mâine, avem o Eclipsă de Lună. Iată ce zodii sunt vizate!

Ne pregătim de o Super Lună Plină în semnul Peștilor, după cum afirmă astrologul internațional Betsy Gutting!

Va fi un eveniment ce ne vorbește despre o eclipsă parțială de Lună, ce va avea loc în semnul emoțional și extrem de intuitiv al zodiacului, cel al Peștilor. Să nu uităm că va fi și în conjuncție cu Neptun, guvernatorul modern al Peștilor. Astfel, potrivit astrologului, acest eveniment va fi resimțit de noi toți, în special de cei cu marcaj de Pești, dar și de Gemeni, Fecioară și Săgetător.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Plină se va petrece chiar în semnul tău, așa că ești direct vizat, mai ales că are loc în prima casă, a identității. Poți să te redescoperi, să fii ca o pagina deschisă pe care să trasezi noi direcții. Te poți elibera, mai ales spiritual, de anumite credințe sau de anumite limitări pe care le aveai despre tine și despre lume în general. O să vezi schimbări la tine care vin din interior, o trezire spirituală fabuloasă. Ori poți beneficia de schimbarea unui rol din viața ta, fie în afaceri, fie la muncă sau în viața de familie. De asemenea, când ai o eclipsă în prima casă a horoscopului, poți să ai o vitalitate mai scăzută, așa că ai grijă și la sănătate. Dacă ai anumite simptome ale unei afecțiuni, ai face bine să le verifici, să previi anumite probleme. Se pot termina și anumite relații, conform astrologului, mai ales cele care nu merg. Vei trece prin numeroase schimbări care nu trebuie să te alarmeze. Pur și simplu evoluezi, iar acest lucru este firesc să se întâmple. Unii nativi se pot muta, își pot începe o afacere, pot să se bucure de schimbări majore. Te poți bucura și de noi pasiuni. 

Karma bate la ușă pentru Pești, Fecioară, Gemeni și Săgetător. În următorii doi ani, viețile voastre vor fi remodelate!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Tu o să ai această Lună Plină în Casa a patra a rădăcinilor. Este casa familiei, așa că această eclipsă te poate influența mult în acest domeniu al vieții tale. Pot și niște tensiuni, este adevărat și, fiind un semn mutabil, o să simți așa cum se cuvine Eclipsa de lună. Poți să îți schimbi casa, domiciliul, alegi să te muți. Ai șansa de a te vindeca de niște traume din familie sau să rupi o relație cu un membru al familiei. Dacă locuiești cu părinții, de exemplu, este un moment bun să te muți, te vei simți mult mai bine. Dacă ești într-o relație, te vei gândi să îți chemi partenerul să stea cu tine. Sau invers. Relația cu mama se poate schimba.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Soarele este în semnul tău, iar Luna în Pești, tu chiar vei simți profund această eclipsă, fiind un semn mutabil. Mai ales că Luna Plină se va petrece în Casa a șaptea a relațiilor, pe care o afectează. Desigur, asta nu înseamnă neapărat că te desparți de partener, dar acest eveniment îți arată unde este nevoie de schimbare în relație. Dacă ești sau nu cu partenerul pe aceeași lungime de undă. Inclusiv parteneriatele profesionale pot fi luate cu asalt, nu doar cele amoroase. Nu o să fie ușor pentru cei care simt nevoia să se despartă, dar nu au curajul. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Gemenii vor avea această Lună Plină în Casa a zecea a carierei. Ceva se poate încheia pentru tine în domeniul profesional. Dar poate fi vorba și de o încununare a eforturilor tale din ultima perioadă. Unii nativi își pot schimba jobul sau modul în care se raportează la actualul loc de muncă. Pot apărea multe schimbări în domeniul profesiei. Nu se referă doar la muncă, ci și la pensie, în cazul în care te gândești să te retragi. Dacă nu îți schimbi jobul sau nu te gândești să devii antreprenor, poți să schimbi pur și simplu rutina la serviciu. Cert este că ceva trebuie să se schimbe. Poți să devii mai eficient, să lucrezi mai deștept, nu neapărat mai mult. 

Pe 18 septembrie, avem prima eclipsă din toamna lui 2024! Daniela Simulescu: "Ne vom juca de-a baba oarba!”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?