Destin la răscruce pentru ȘASE zodii. Cine e favorizat de stele și cine mai are de așteptat?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
În timp ce unele semne din zodiac primesc mesaje favorabile de la astre, altele vor fi nevoite să înfrunte anumite provocări.

Jupiter a intrat în Gemeni pe 26 mai 2024 și va rămâne aici până pe 10 iunie 2025. În acest interval, Jupiter va forma mai multe careuri cu Saturn și Neptun din Pești.

Astfel, planeta oportunităților și a expansiunii se află în semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea noastră devine un aliat de neprețuit, mai ales dacă o menținem activă și curioasă. Vom fi mai deschiși să vorbim, să împărtășim idei și să ascultăm, într-un mod prietenos și plin de umor. Este important să considerăm și cealaltă fațetă a acestui tranzit: schimbarea perspectivelor. Unul dintre aspectele esențiale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea mentală.

Jurnal de glume despre Mercur retrograd. Sau cum să faci haz de necaz!

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter în Gemeni activează puternic domeniul comunicării și al schimburilor de idei. Totuși, ar putea apărea o anumită confuzie, deoarece credințele personale ar putea intra în conflict cu mesajele transmise. Aspectele legate de autonomie și de percepția de sine vor fi influențate de modul în care comunici. Se va manifesta un conflict între aparență și esență. Acest tranzit își propune să te ajute să dezvolți abilități de comunicare care depășesc simpla utilizare a cuvintelor.

Rac/Ascendent în Rac

Ești predispus să absorbi multă energie în această perioadă. Deși nu vei fi foarte activ, vei simți o tranziție către o etapă mai stabilă. Este posibil să fi identificat deja un obiectiv care îți reflectă ambițiile personale pe diverse planuri.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Poți experimenta împliniri profesionale și o realizare importantă pe plan social. Totuși, seria de careuri din acest tranzit te va concentra mai mult asupra vieții personale. Este posibil să apară schimbări în modul în care ești perceput, atât în relațiile personale, cât și în contextul profesional.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conflictele interioare vor deveni mai intense, iar nevoia de libertate va crește. Nu vei tolera limitele și vei simți o dorință puternică de a-ți impune punctul de vedere. În același timp, este posibil să exagerezi din punct de vedere emoțional. Vei căuta stabilitate emoțională în relație cu persoane care te fac să te simți vulnerabil.

10 august: Ziua internațională a Leilor. Ce știm despre semnul regal din zodiac?

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ești foarte concentrat pe muncă, rutină și aspectele zilnice. Îți dorești să urmezi un ritm propriu, dar aceasta poate fi în conflict cu cerințele mediului înconjurător. Este posibil să te simți provocat de factorii externi și să te confrunți cu diverse afecțiuni legate de starea de „hiper” activitate.

Pești/Ascendent în Pești

În timpul acestui tranzit, vei căuta stabilitate și vei tinde să transferi multă responsabilitate asupra celorlalți. Acest proces reprezintă o etapă de maturizare pentru tine, pe parcursul căreia îți vei asuma controlul asupra propriei vieți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel