Decizii grele pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni astrale. Deocamdată, Mercur se află în Vărsător, unul dintre semnele lui preferate. Dar, în curând, își va începe tranzitul în Pești, semn care nu îi prea priește. 

Pe 23 februarie, Mercur, planeta comunicării și a mentalului, își va începe tranzitul în Pești, unde va rămâne până pe 10 martie. E nevoie ca, în perioada următoare, să fii foarte atent la dezinformare. Lui Mercur în Pești îi place mult să păcălească, să producă haos, să te bage într-o situație tulbure, în zona de escapism, de evadare și pentru că e contradictoriu, încearcă să caute o logică, dar e foarte greu. 

Mercur se va întâlni pe rând cu Soarele, cu Saturn și Neptun. Va face și sextil cu Jupiter și Uranus. Am putea spune că vine vremea deciziilor serioase, referitoare la planuri pe termen lung, pentru unele zodii. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău. Deci noua lui schimbare îți va aduce momente intrigante. Mercur va tranzita casa a 10-a, cea legată de tot ce înseamnă carieră: vizibilitate, imagine socială, ieșire din zona de confort, și importanța cuvintelor și acțiunilor tale. Până pe 10 martie, Mercur va fi un aliat de nădejde pentru tine. Se va întâlni cu Saturn și cu Neptun. Recomandarea principală este aceea de a te pregăti din timp și de a fi receptiv. Dacă vei fi deschis la diverse informații și nu te vei grăbi, vei observa ce poți învăța din ele.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur va tranzita casa a 7-a. Vor urma discuții serioase cu partenerul de viață sau cu aceia de pe plan profesional. Mercur se va întâlni cu Saturn și Neptun. Trebuie să ai curajul să comunici deschis cu partenerul despre dorințele și sentimentele tale. Chiar dacă discuțiile pot fi neclare, important este să lăsați tăcerea să se instaleze. Până pe 10 martie, îți vei da seama care sunt prioritățile din planul personal. Cei singuri vor deveni mai reticenți. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur va tranzita casa a 4-a, și se va apropia de Saturn și Neptun. Nu mai poți amâna discuțiile despre problemele legate de locuință sau alte aspecte domestice. Trebuie să fii mai precaut în a crede tot ce auzi în familie. Nu lua decizii marcante până nu verifici toate informațiile! Evită să te victimizezi. De data aceasta, nu îți va aduce niciun beneficiu. Până pe 10 martie, ai șanse mai mari să îți găsești o locuință pe placul tău sau o poți amenaja pe cea actuală. Dar cu răbdare!

Pești/ Ascendentul în Pești

Mercur își începe tranzitul în semnul tău. Și se va apropia de Soare, Saturn și Neptun. Această triplă conjuncție îți oferă oportunitatea de a fi un bun mediator, un mesager al înțelegerii și compasiunii. Ești empatic, tolerant și capabil să faci conexiuni autentice. Vei avea inspirație și deschidere pentru noi idei. Până pe 10 martie, sunt foarte bine aspectați nativii care trebuie să ia decizii pe termen lung sau cei care vor să încheie situații care nu le mai priesc. 

Citește și Horoscop MARTIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel