De ce Taurii, Fecioarele și Capricornii se abțin de la scandal? Este momentul să nu mai subestimăm acești nativi!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Semnele de Pământ sunt de fapt cele de care ar trebui să te temi. Iată de ce!

Bruna este o spiritualistă libaneză, apreciată pentru intuiția sa ascuțită. Pe canalul său de TikTok, unde are 37k urmăritori, ne-a vorbit despre motivul pentru care semnele de pământ sunt subestimate. Iată ce ne spune!

Oamenii vorbesc mereu despre semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) când vine vorba de reacții rapide, pentru că ele acționează rapid, zgomotos și pe neașteptate. Dar, la fel de repede cum se enervează, la fel de repede își revin. Semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), în schimb, sunt ca un foc mocnit care, odată ajuns în punctul de fierbere, poate să ardă toată casa. Pentru că iată ce uită oamenii despre elementul Pământ.

Pământul conține foc, aer și apă. Deci le încorporează pe toate. Nu este doar unul singur. Sigur, uneori oamenii zic, „oh, așa pasiv-agresiv", sau „oh, ții ranchiună".

Poate. Pentru că Pământul nu ar putea să se mențină dacă ar reacționa de fiecare dată. Ar fi de nelocuit. Trăim literalmente acest lucru cu planeta noastră chiar acum. Pământul trebuie să absoarbă și să suporte multe lucruri înainte de a reacționa.

Ghid zodiacal pentru fericire. Care sunt valorile fiecărei zodii?

Altfel, nimeni nu ar supraviețui. Pământul îndură multă lipsă de respect, multă nedreptate, multe lucruri, înainte să producă o reacție. Dar când o face, atunci apar marile cutremure, incendiile devastatoare, uraganele, tornadele. Atunci invocă toate elementele. De aceea, semnele de Pământ, dacă ai văzut vreodată unul reacționând cu adevărat, este puțin înfricoșător, pentru că te întrebi, „De unde a venit asta?”. Au gura unui semn de Foc și răzbunarea unui semn de Apă. Au și capacitatea de manipulare a unui semn de Aer. 

Pot face toate acestea. Dar de cele mai multe ori nu o fac. Pentru că, în adâncul lor, când un semn de Pământ începe să își întâlnească umbra, își dă seama, „oh, asta e mult”. Și pentru că semnele de Pământ sunt despre echilibru și stabilitate, își mușcă limba des.

Nu reacționează impulsiv ca alte semne, pentru că înțeleg puterea cuvintelor și acțiunilor lor și efectul pe care acestea le pot avea asupra altor oameni. Și dacă vrei să numești asta pasiv-agresivitate, sigur. Alții ar numi-o maturitate. Nu contează.

Oricum vrei să îi spui, amintește-ți că Pământul conține toate elementele. Așa că atunci când Pământul reacționează, folosește toate elementele pe care le are la dispoziție.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia legată de mâini și de picioare

pixel