De ce LEII sunt mișto (text scris de-un Leu)
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 22 iulie începe sezonul Leului care va ține până pe 23 august. Acest lucru înseamnă că Leii își vor serba ziua de naștere și că bebelușii născuți în această perioadă vor fi Leu. Ce înseamnă să fii Leu? Care sunt caracteristicile acestei zodii? De ce îi iubim pe Lei sau de ce nu îi putem suferi? Ce anume face ca un Leu să fie mișto? Îți spun mai jos.

Aș vrea să încep prin a-ți spune că m-am născut în zodia Leului, însă asta nu înseamnă că mă simt neapărat ca un Leu, am destul de mult marcaj de Balanță, dar și ceva Săgetător, însă faptul că am Soarele și Mercur în Leu mă face să gândesc și să simt ca un Leu în anumite cazuri. Soarele este cel care îți dă zodia, nucleul tău personal, însă dacă nu ți se pare că ai caracteristicile unui Leu tipic, înseamnă că trebuie să arunci un ochi pe astrograma ta și să vezi ce marcaj ai. 

Ce îți pot spune eu despre Lei, îți voi spune nu doar prin prisma mândriei mele de Leu, ci mai degrabă prin experiența avută ca fiică de Lei, părinții mei- super Lei.

Așadar, această zodie are niște caracteristici cu totul și cu totul încântătoare dacă faci abstracție de gura mare și ego-ul ușor de rănit. Ca și celelalte zodii are calități și defecte, energie pozitivă și negativă, însă faptul că atrage atenția în mod natural o face să fie mai vizibilă atunci când apare undeva.

-Leii sunt oameni care chiar au o inimă mare, sunt generoși, le place să facă acte de caritate și chiar le pasă de cei pe care îi au în grijă. Dacă nimerești în grija unei persoane cu marcaj de Leu, deși ai auzit că este egoist, eu cred că te va ajuta cu siguranță, sunt oameni cărora le pasă și care vor tot ce e mai bun pentru cei din jurul lor.

-Leii sunt pasionali și trăiesc iubirea ca-n filme. Dramatismul unui Leu ar putea avea valențe pozitive când vine vorba de dragoste, căci atunci când iubesc vor ca tot pământul să fie martor al iubirii lor și vor face în așa fel încât partenerul de viață să simtă că este pe piedestal. Vor vrea cam același lucru la schimb. E nevoie să fie lăudați, apreciați, validați. 

-Leii sunt creativi și vor face orice ca să își poată manifesta arta. În general, au acest suflet de copil, de a obține ceea ce vor aici și acum și de a putea face numai și numai ce le place. Sigur că la o anumită vârstă și într-un anumit context, acest lucru va părea de-a dreptul stupid, dar crede-mă, nimeni nu are strălucirea în ochi mai frumoasă decât un Leu care se bucură de cântec, de muzică, de dans, de artă. 

-Nu le e teamă să fie ei înșiși. Leii sunt expresivi și expansivi și s-ar putea să fie primii care nu dau doi bani pe ce crede lumea pentru că ei știu cine sunt ei și cum sunt de fapt, și până la urmă, ce este rău în asta? Sigur, nu este în regulă să calci în picioare pe nimeni pe drumul tău în a fi cine vrei să fii, însă nu cu toții ar trebui să învățăm asta de la Lei? Să știm cine suntem și să fim asta fără teamă e unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume.

-Leii au curaj să spună ceea ce gândesc. Pentru că sunt foarte muncitori, pentru că se implică în multe, pentru că luptă pentru pasiunile lor, s-ar putea ca un Leu să nu stea să te mai ia pe ocolite, ci să îți spună direct, verde în față ceea ce crede. Probabil că și asta se adaugă la reputația lor proastă, oamenilor nu prea le place să li se spună adevărul. 

-Dacă intri undeva, uită-te la cine e cel mai bine îmbrăcat, are cea mai faină coafură și ceva bijuterii wow, l-ai nimerit. Acela ar trebui să aibă ceva marcaj de Leu. Leii sunt fantastici când vine vorba de a se îmbrăca astfel încât să fie în centrul atenției, nu o fac ca să supere pe nimeni, ci o consideră ca pe o chestiune de respect față de propria persoană și față de evenimentul la care sunt invitați. 

-Leii cred în magie. Pentru că majoritatea au suflet de copil, Leii sunt primii care îți pot ridica moralul, te pot încuraja și te pot face să crezi în magie, îți pot reda încrederea în tine și în frumusețea vieții și au capacitatea de a te motiva. S-ar putea să se contrazică singuri din cauză că ei sunt guvernați și de logică, dar și de pasiune în același timp.

-Leii sunt atrași de lux, dar nu o fac ca să se simtă ceilalți prost și nici nu vor doar să își lasă bijuteriile în strălucirea Soarelui, ci ei înșiși au ceva din această strălucire pentru că sunt guvernați de Soare! Sunt atrași de obiecte scumpe și da, le place să se vadă asta. Nu prea am cum să îi apăr aici, măcar se îmbracă frumos, nu? Sigur vei întoarce capul după ei. 

Mai sunt lucruri de spus, însă acestea ar fi cele mai importante. Leii sunt oameni mișto. Și ar mai fi un mic secret, undeva acolo în interiorul lor sunt și ei oameni, nu doar regi în junglă, le e teamă, au tot felul de frici, dacă nu vor reuși? Dacă nu sunt cei mai buni? Dacă vor cădea?

Nu îți fie teamă să îi decojești ca pe o ceapă, sub straturile lor vei vedea că strălucesc și că au mereu povești cu praf de zâne, cu final fericit și cu zâmbete zi de zi. 

Ai citit și despre sezonul Leului? Previziuni pentru toate zodiile! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel