De ce ar trebui ca fiecare zodie să țină un jurnal?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Poate că ții un jurnal sau preferi să nu. Totuși, îți prezentăm motivele pentru care fiecare zodie ar putea să își țină un astfel de jurnal.

Berbec/Ascendent în Berbec

Ei bine, Berbecul poate să țină un jurnal care să aibă legătură cu activitățile pe care le are de făcut. Adesea, tinde să rupă foi din el și să le lase aruncate peste tot prin locuință. Nu vrea să scrie neapărat ceva artistic, ci mai degrabă să își seteze un fel de "Ce am de făcut" pe hârtie. Totodată, poate să noteze și obiective sau competiții la care vrea să participe. 

Taur/Ascendent în Taur

Taurii pot să țină și trei jurnale deodată. În primul își poate nota mesele zilnice, dietele sau ce mai are de cumpărat. În al doilea, ce are de făcut la locul de muncă, pentru a fi cât mai organizat cu putință. În timp ce in al treilea își va nota toate planurile sale de viitor.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

De regulă, Gemenii își pot ține un jurnal unde să noteze în grabă un vers preferat, un gând, ceva ce au auzit sau un citat într-o limbă străină. Sunt atenți la tot din jurul lor.

Rac/Ascendent în Rac

De ce poate să țină Racul un jurnal? Mai degrabă îl poate folosi ca să lipească ceva în el, poze, diplome sau să noteze in fugă datele de naștere ale celor dragi.

Leu/Ascendent în Leu

Leii ar putea să țină un jurnal în care să noteze ce fac in fiecare zi, apoi se laudă singuri cu ce a scris. Deseori, notează ce și-ar dori să își mai cumpere, ca să fie admirați.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Fecioarele își pot nota versuri sau citate. De ce nu, și anumite poezii care le inspiră. Sau pot scrie niște rețete pe care să le încerce pe viitor.

Balanță/Ascendent în Balanță

Balanțele au un jurnal în care nu au timp mereu să scrie, dar le place să îl aibă. S-ar putea să scrie în el tot felul de liste cu argumente pro și contra, care să le ajute să ia până la urmă o decizie.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Are un jurnal, dar nu își notează mereu gândurile în el. Dacă îl găsește cineva și află ce a notat? Dacă va fi folosit apoi împotriva sa? Uneori exersează mai multe tipuri de a scrie, se bucură de valoarea caligrafiei.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Săgetătorii au un jurnal de călătorii presărat cu tot felul de citate interesante. De asemenea, le place să noteze detalii mici pe care le observă la oamenii din jur sau la locurile unde și-ar dori să revină la un moment dat.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Capricornii au jurnale în care pot nota ce au citit. Unul sigur va avea legătură cu ce mai trebuie să facă pentru a fi promovat la locul de muncă. Notează des și poartă jurnalul cu ei cam peste tot.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vărsătorii scriu în jurnale tot felul de lucruri, care de care mai interesante. Idei de tot felul. Pasaje, număr de telefon, gânduri despre personalități istorice. Vei găsi de toate într-un astfel de jurnal.

Pești/Ascendent în Pești

Peștii pot folosi un jurnal ca să scrie sau să deseneze ceva interesant. Le-ar face bine să aibă foile pregătite pentru tot felul de versuri. Sau că să își noteze visele, cu lux de amănunte. Cine îi poate condamna pentru un asemenea gest? 

Îți recomandăm: Lectura de vară: ce poți citi, în funcție de semnul zodiacal?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel