Dansul stângaci și trist al lui Marte în Rac ne afectează profund până în noiembrie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 4 septembrie, Marte a intrat în Rac, unde va rămâne până pe 4 noiembrie. Acest tranzit nu ne este prea benefic. Să vedem de ce!

Marte în Rac este cel care face ravagii în mediul familial. Cu toate acestea, devenim foarte protectori cu familia, cu neamul. Acest tranzit îi va afecta cel mai mult pe cei cu marcaj cardinal în astrograma nașterii: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Bella Luna, astrolog internațional, ne povestește mai multe despre efectele lui Marte în Rac!

„Sentimentele și emoțiile tale sunt pe cale să joace un rol semnificativ în toate deciziile pe care le iei și în toate acțiunile pe care le întreprinzi. Asta pentru că Marte, planeta acțiunii și a motivației, se află acum în semnul emoțional și de apă al Racului. Marte este planeta războinicului. Ea vrea să facă lucruri. Dar în Rac, trebuie să își considere mai întâi cele mai profunde sentimente.

Așadar, acesta ar putea fi un moment în care alegi să plângi în loc să te ocupi de responsabilitățile tale. Schimbările noastre de dispoziție ne vor sta în cale. Racii nu sunt deosebit de asertivi, ei merg lateral. Așadar, în loc să te îndrepți direct către obiectivele tale, pregătește-te să faci un dans trist și stângaci către ele. Marte este în „cădere” în Rac, nu se simte confortabil acolo.

De asemenea, are o problemă în a aborda furia în mod direct, ceea ce poate duce la un comportament pasiv-agresiv sau la reprimarea sentimentelor până când, în cele din urmă, explodezi. Abordarea intimității de către Marte în Rac poate necesita o conexiune foarte profundă și emoțională. Așadar, nu fi surprins dacă plânsul în brațele altcuiva te face să te simți mai pasional. Racul este guvernat de Lună, iar Luna se schimbă constant, așa că te poți aștepta la mari schimbări de dispoziție, dar și la o intuiție accentuată. Racul reprezintă, de asemenea, căminul și familia, așa că putem deveni extrem de protectori față de cei pe care îi iubim acum.

Marte în Rac, până pe 4 noiembrie. Previziuni și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent

Marte va rămâne în Rac până la începutul lui noiembrie, iar în ultima zi va fi în opoziție cu Pluto, planeta lumii subterane, în timp ce se află în Capricorn, la ultimul grad, pentru a completa transformarea finală a expunerii întunericului ascuns. Așadar, aceasta ar putea fi o perioadă foarte intensă și agresivă.

Munca lui Marte în Rac nu va fi completă atunci, deoarece își va începe retrogradarea pe 7 decembrie în Leu și va reintra în Rac în ianuarie. Și va rămâne acolo până în aprilie 2025. Acest lucru ne arată că această energie este importantă și necesară acum.

Ea vrea să ne învețe ceva imperativ. De aceea rămâne în acest semn atât de mult timp. Ne va învăța să ne conectăm cu lumea noastră interioară, cu cele mai profunde sentimente pentru a găsi adevărul, deoarece vom avea nevoie de el. Ne va încuraja să rămânem aproape de cei pe care îi iubim, să fim acolo unii pentru alții și să protejăm ceea ce este important pentru noi.”

Vezi aici videoclipul complet.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-07-at-03-53-04_12909900.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel