Dansul Sălbatic: Lilith în Leu și Răsunetul său Zodiacal
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Lilith mai stă în semnul Leului până pe 3 octombrie. 

În lumea astrologică, Lilith este o prezență care nu poate fi ignorată. Cu o esență misterioasă și salbatică, Lilith provoacă, șochează și invită la explorarea adâncurilor noastre interioare. Adevăratul ei dans începe atunci când intră în semnul zodiacal al Leului, un teritoriu al expresiei de sine, al creativității și al mândriei. În acest articol, vom naviga prin mările tulburi ale influenței lui Lilith în Leu, 9 ianuarie 2023 - 8 octombrie 2023 și cum acest aspect poate schimba cursul experiențelor noastre zodiacale.

Lilith este cunoscută în astrologie ca fiind punctul întunecat al lunii, un simbol al naturii noastre sălbatice și neexplorate. Numele Lilith vine din mitologia sumeriană, unde era văzută ca o femeie liberă și rebelă, o imagine ce încurajează descoperirea propriei puteri și autenticități. În semnul Leului, această energie de necontrolat se întâlnește cu dorința arzătoare a Leului de a fi văzut și recunoscut.

Perioada în care Lilith traversează Leu este una de foc și pasiune, unde putem descoperi ce înseamnă să trăim în acord cu adevărul nostru cel mai profund, chiar și în fața criticilor sau a neînțelegerilor. Este un timp în care ne sunt testate convingerile și curajul de a ne urma inima. Leul, guvernat de Soare, aduce în prim plan nevoia de a fi autentic, de a străluci și de a ne lăsa văzuți în toată gloria noastră. Lilith în Leu intensifică această dorință și o duce în teritorii necunoscute, poate chiar interzise.

De asemenea, această perioadă poate aduce la suprafață temeri legate de respingere sau de nedemnitate, provocându-ne să ne confruntăm cu aceste adevăruri dureroase. Dar Lilith în Leu nu este doar despre durere sau teamă. Este, de asemenea, despre eliberarea de aceste temeri și descoperirea libertății de a ne exprima liber și sălbatic, fără teama de judecată sau marginalizare.

Fiecare zodie va experimenta în mod diferit energia lui Lilith în Leu. Pentru unii, acesta poate fi un timp de creativitate explozivă și exprimare artistică, în timp ce pentru alții poate fi un timp de confruntare cu ego-ul și cu umbrele care îi țin pe loc. În această perioadă, este esențial să rămânem deschiși la autodescoperire și să fim dispuși să explorăm acele părți ale noastre care sunt de mult timp ascunse sau neglijate.

Printre cele mai afectate zodii, prin urmare, se numără Leu, guvernat de Soare și Vărsător, care este guvernat de Saturn/Uranus și se conglomerează ca un opus energiei solare. Perioada urmează deci să se resfrângă ca o bătălie între Yin și Yang, pe plan amoros și financiar.

Influența lui Lilith în Leu ne poate face să ne simțim mai puternici, mai liberi și mai conectați cu pasiunile noastre adevărate. Poate reînvia și o dorință arzătoare de a ne urma visurile și de a ne lua puterea înapoi de la cei care au încercat să ne diminueze lumina.

Vezi și Horoscop Octombrie 2023 Vărsător: Înfruntarea Provocărilor prin Curaj Luna Aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce aduce Jupiter pentru Rac/Ascendent în Rac

Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. Unde va sta până pe...


Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel