Daniela Simulescu: „astrologia chiar arată că suntem unici!”
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu ne spune încă o dată că ar fi bine să nu mai catalogăm oamenii în funcție de zodiile lor, deoarece oamenii sunt mult mai mult de atât! Suntem unici, avem caracteristici minunate, nu ne putem lua doar după poziția Soarelui în astrogramă! 

„Nu poți crede că toți oamenii născuți într-o zodie sunt la fel”

Astrologul Daniela Simulescu încearcă să schimbe fața astrologiei din România, să ne facă să ne cunoaștem pe noi înșine în mod diferit, dar să îi privim și pe ceilalți într-un mod mai blând, fără a le aplica un stigmat.

Cea mai mare prostie pe care o poți face este să crezi că toți oamenii născuți într-o zodie sunt la fel. Mai ales dacă ai avut o relație cu o anumită zodie, după care ai suferit serios. Noi, astrologii (cu diplome și ani de practică în spate) nu facem asta*. Tu de ce ai face-o? Ca să îți ratezi poate unele șanse. E mișto să faci pe cunoscătorul în ale zodiilor, dar etichetarea persoanelor în funcție doar de asta, este total eronată. Nu cu zodia ai o problemă, ci cu ceva din tine. Că oamenii respectivi nu apar degeaba în viața ta. Astrologia chiar arată că suntem unici. A ști câteva caracteristici despre zodii nu te face specialist în cunoașterea minții și a sufletului unui om.

Poate că ați observat că în ultima perioadă pe site-ul Astrosens.ro, la articolele care prezintă în mod amuzant diverse trăsături ale zodiilor, apare un disclaimer de tipul: „Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dvs. să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro continuă în postarea ei pe pagina personală de Facebook să ne spună că Zodia, poziția Soarelui în astrogramă, nu este de interes pentru ea atunci când întâlnește oameni, ci mai degrabă poziția Lunii și a Nodului Sud. 

„Nu dau doi bani pe zodie”

„*Eu una nu dau doi bani pe zodie. Este cel mai simplu. În schimb, pentru mine, Luna și Nodul Sud reprezintă elemente cheie. Pentru că, dacă vrei să te bazezi pe astrologie când cunoști un posibil partener, contează alte detalii din harta natală a acelui om”.

Mai multe detalii aici despre Soare, Lună și Ascendent într-o astrogramă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

pixel