Dacă te-ai născut în anii 1953,1965,1977,1989,2001, iată ce îți prezice horoscopul chinezesc
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop anual. Ne aflăm în Anul Dragonului de Lemn, un moment plin de transformare și succes. Iată care sunt previziunile anuale pentru nativii Șarpe!

În data de 10 februarie a început Anul Nou Chinezesc, care a marcat tranziția de la energia Iepurelui de Apă la cea a Dragonului de Lemn. 

Dragonul, este privit ca cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești. Acest an ne invită să ne lăsăm pradă imaginației și să visăm mai măreț decât am făcut-o în trecut.

În mitologia chineză, Dragonul reprezintă simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului. Este o creatură mistică ce aduce cu sine schimbare și expansiune.

Anul Dragonului de Lemn reprezintă un eveniment astrologic rar și benefic, care are loc o dată la 60 de ani.

Ne aflăm într-o perioadă plină de schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități lumii.

Șarpe (1953,1965,1977,1989,2001,2013)

Șarpele manifestă o viziune profundă asupra vieții și este atras de subiecte filozofice sau spirituale. Cu toate că poate fi comunicativ și sociabil în anumite împrejurări, acest native deține o latură ascunsă. Este precaut în destăinuirea informațiilor personale și preferă să păstreze anumite aspecte pentru propria persoană.

Iată ce îl așteaptă pe nativul Șarpe în anul Dragonului de Lemn!

În primul rând, începem cu aspectele negative ale anului 2024. Energia anuală este cea a îmbolnăvirilor. Va trebui să acorzi mai multă atenție sănătății. Dacă te confrunți cu o afecțiune de mai multă vreme, este necesar să mergi la investigații.

Pentru a combate stresul, expune-te mai mult la Soare. Pentru tine, cele mai importante aspecte ale anului țin de acceptare și iubire. În plus, când mergi în zone aglomerate, fii atent la furturi.

Legenda zodiacului chinezesc. De unde provin cele doisprezece animale ale horoscopului?

În ceea ce privește relațiile, poți întâmpina unele provocări în Anul Dragonului de Lemn. Ar trebui să comunici deschis cu partenerul tău pentru a evita neînțelegerile. Dacă ești singur, ai putea întâlni o persoană specială. Dar ar trebui să iei lucrurile încet și să nu te grăbești.

Acum ne îndreptăm atenția către veștile bune. În domeniul academic, vei acumula multe cunoștințe. Abilitatea de a te face plăcut îți va aduce popularitate și prosperitate. Ai șansa să ajungi faimos.

Se spune că Anul Dragonului de Lemn îți va aduce oportunități pentru avansare în carieră. Ești cunoscut pentru ambiția și determinarea ta, ceea ce te va ajuta să ai succes pe plan profesional. Cu toate acestea, va trebui să îți gestionezi agresivitatea. Poate duce la conflicte cu colegii.

Din punct de vedere financiar, 2024 este un an stabil. Este necesar să te concentrezi pe economisire și investiții înțelepte, deoarece pot apărea cheltuieli neașteptate. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a lua în considerare planificarea financiară pe termen lung.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel