Dacă astrologii pot vedea viitorul, de ce nu sunt toţi BOGAŢI? RĂSPUNSUL astrologilor!
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Dacă astrologii pot vedea viitorul, de ce nu sunt toţi bogaţi? Este o întrebare pe care o primesc uneori cei care practică astrologia şi li se atribuie puteri de clarviziune. Deşi predicţiile astrologice ne uimesc deseori cu acurateţea lor, astrologii nu pot prezice viitorul în adevăratul sens al cuvântului. Află mai multe de la celebrul astrolog Steven Forrest:

"Dacă astrologii pot vedea viitorul, de ce nu sunt toţi bogaţi?

Această întrebare pune un zâmbet pe faţa mea şi poate vă face şi pe voi să zâmbiţi puţin.

E o întrebare care merită pusă. Presupun că, la un anumit nivel, astrologii care folosesc astrologia să prezică trenduri la bursă, în cumpărare de stocuri, se descurcă binişor, sunt cu câţiva paşi înaintea pieţei.

Nu este aria mea şi nu am fost niciodată interesat să studiez asta, aşa că nu ştiu foarte multe despre asta. Dar mă gândesc la Raymond Merriman şi Alphee Lavoie, Grace Morris şi un domn pe nume Arch Crawford - nu ştiu dacă mai este în activitate, dar a publicat mai multe ponturi prin newslettere care ofereau informaţii despre piaţă.

Când am vorbit cu aceşti oameni, mi-au spus că astrologia este parte din ceea ce fac, că folosesc astrogramele corporaţiilor, în general pe baza datelor Wall Street, pe la orele 09:30 a.m., în zilele de luni. Apoi, pe baza tranzitelor şi progresiilor, ciclicităţilor şi a elementelor de analiză tehnică, reuşesc să incorporeze astrologia într-un sistem ce poate genera avere.

Pot să spun că astrologii care vor să folosească astrologia să devină bogaţi, pot să aibă succes în acest demers. Nu e nimic greşit în asta.

Mai menţionez că mulţi oameni sunt atraşi de astrologie pentru motive care nu au nimic de-a face cu a deveni bogaţi, pentru că nu asta este intenţia cu care vin. Adevărata avere pe care astrologia ne-o oferă nu este bogăţie materială, ci bogăţie spirituală, psihologică, îţi oferă o cale către intimitate şi îţi arată problemele care ne împiedică pentru a stabili o conexiune intimă cu încă o persoană. Am putea spune ce este mai preţios pe lume decât iubirea, decât a fi aproape de cineva?

Nu vreau să evit întrebarea legată de avere, dar vreau să spun că astrologia este mult mai mult decât urmărirea averii materiale.

Aşa că, întrebarea "De ce nu sunt toţi astrologii bogaţi dacă pot vedea viitorul?" este bazată pe o prezumţie redusă că scopul fundamental al tuturor în viaţă este să devină bogaţi.

Cu siguranţă nu a fost scopul meu. Astrologia a fost bună pentru mine din punct de vedere economic. M-a ajutat să am o viaţă bună, dar mai important este că mi-a oferit o însemnătate aparte privind viaţa mea şi cred că urmărirea menirii noastre este nucleul astrologiei.

Încă un lucru mai vreau să adaug. Ideea că astrologii pot prezice viitorul este o neînţelegere comună. Cred că şi un astrolog foarte priceput în economie poate să spună cel mult trenduri şi probabilităţi. Este ceva diferit de prezicerea viitorului.

Dacă ai dreptate în predicţiile tale despre piaţă de şase ori din zece, te îmbogăţeşti mai devreme sau mai târziu. Bineînţeles, asta ar însemna că ai greşit de patru ori din zece. E ceva diferit de a prezice viitorul. Sunt predicţii legate de trenduri şi posibilităţi.

Cum am început să lucrăm cu oameni şi cu propriile lor scopuri şi meniri, ceea ce este nucleul activităţii mele şi al vieţii mele, am intrat într-un sistem care ne permite cu mai multă uşurinţă să facem predicţii economice la nivel global, ce pot să facă şapte miliarde de oameni, ce comportament economic au. Dar o singură persoană este o unitate al principiului incertitudini, a teoriei haosului - şi Slavă Domnului, ador să lucrez cu această maleabilitate, flexibilitate şi magie a individului. Este total altceva faţă de prezicerea viitorului. Este mai mult o încercare de a crea viitorul", a precizat astrologul Steven Forrest.

Urmăreşte aici clipul video cu explicaţia astrologului:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel