Curățenie la propriu și la figurat pentru zodiile de APĂ în sezonul Gemenilor. Îmbrățișați-vă temerile!
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu, ne aduce vești despre cum se va manifesta sezonul Gemenilor pentru semnele de APĂ. Intrarea Soarelui în Gemeni vine cu o gură de aer proaspăt și luminează anumite sectoare ale vieții noastre. Avem mai multe detalii mai jos:

Daniela Simulescu ne aduce în exclusivitate vești despre ce anume se luminează în viața noastră odată cu intrarea Soarelui în semnul Gemenilor de pe 21 mai. Acest „sezon al Gemenilor” va ține până pe 21 iunie și va fi unul efervescent care ne mai scoate la aer. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate. Acum, Soarele intră în Gemeni, iar toți copiii născuți în această perioadă vor avea, desigur, zodia Gemeni. 

Zodiile de apă vor fi cele mai încercate în Sezonul Gemenilor. Acești nativi vor fi nevoiți să renunțe la ceva, să se ocupe de curățenie la propriu și la figurat sau să se preocupe de liniștea sufletească. De altfel, le este recomandat să caute o luminiță cât de mică acolo unde este cel mai puternic întuneric din viața lor. Deci să nu fugă de frici, mai degrabă să le îmbrățișeze și să învețe să le gestioneze.

Rac/ Ascendent în Rac

Aveți nevoie să intrați în conexiune directă cu voi înșivă, cu ce este în interiorul vostru, cu ce anume trebuie iertat și vindecat pentru a putea să mergeți apoi mai departe. Zgomotul s-ar putea să nu vă priască, deci pentru voi e recomandată o perioadă de retragere, nu veți ieși foarte mult. Casa a 12-a în care intră Soarele este una care ține de retragere, izolare. Aveți grijă la somn, la tot ce înseamnă stil de viață. Evitați să stați în preajma persoanelor toxice. Nu insistați să îi salvați sau să vă sacrificați.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Voi sunteți cei care trebuie să vă scăldați în propriile voastre frici, să le îmbrățișați și să le acceptați pentru a putea face pace cu voi înșivă, pentru a putea să renașteți din propria voastră cenușă. Până pe 21 iunie trebuie să vă gândiți care e relația voastră cu instituțiile financiare. Poate trebuie să discutați despre moșteniri, pensii, de oamenii care depind de voi sau de care depindeți voi din punct de vedere financiar. Începe și o perioadă în care aflați secrete. Nu le dați mai departe. Aveți grijă, nu vă faceți scenarii, nu fiți paranoici.

Pești/ Ascendent în Pești

Chiar dacă vi se pare uneori că viața este mai mult decât puteți duce, chiar dacă sunt tot felul de griji și de greutăți, veți vedea că familia vă ajută. Însă va trebui să înțelegeți că iubirea pentru părinți înseamnă să faceți să vă fie și vouă bine. Sentimentul de mulțumire nu este să le luați lucruri, nici să faceți lucruri exagerate pentru ei, ci să vă faceți să vă fie vouă bine. Să aveți grijă de voi. Aveți grijă la chestiuni legate de gospodărie, reparații, schimbări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel