Cum sunt copiii Săgetător? Vezi dacă au aceste trăsături și manifestări!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce trebuie să știe părinții despre micuții născuți în semnul Săgetătorului? Află acum!

Horoscopul copiilor. Iată prin ce se remarcă micuții născuți în semnul Săgetătorului și cum îi deosebim de alți nativi ai zodiacului!

Ești curios să afli cum influențează zodiile comportamentul micuților? Așa cum ne spune astrologul Daniela Simulescu, Soarele, deci zodia, joacă un rol esențial în conturarea personalității copiilor, mai ales în primii ani de viață. Motivul? Vorbim despre o perioadă în care se coagulează personalitatea, în timp ce energia specifică fiecărei zodii o să adauge nuanțe și caracteristici distinctive.

Iată ce aflăm de la redactorul-șef Astrosens.ro: (...) "Ce se întâmplă în acest caz al copiilor născuți intre 22 noiembrie și 21 decembrie? Să nu uităm că acest semn este guvernat de Jupiter. Așadar, aceștia vor să învețe mult și vor să călătorească! Dacă aveți un copil Săgetător, puteți să îi luați un rucsăcel de când s-a născut și să îl plimbați cât este ziua de lungă! Acești copii vor să cunoască, să se miște, să discute cu oameni înțelepți. Atunci când se strâng toți membrii familiei în casă, vine și copilul Săgetător și se bagă în seamă. Pentru că vrea să știe, să cunoască totul. Mai mult, tot timpul vrea dreptate, să fie justițiar. De asemenea, nu îi place să îi dai ordine. Ce v-aș recomanda eu, cu niște copii născuți în acest semn? Citiți-le mult, implicați-vă în educația lor!”

Filozofia Săgetătorului și ce Înseamnă să fii Aventuros

Ce altceva mai trebuie să știm despre copiii Săgetător?

Săgetătorii se remarcă prin spiritul lor aventuros și dorința de a explora lumea. Apreciază schimbarea și caută constant noi experiențe și cunoștințe.

În ceea ce privește optimismul, acești nativi sunt caracterizați de viziunea lor pozitivă asupra vieții și abilitatea de a vedea partea luminoasă a lucrurilor. Se străduiesc să mențină un moral înalt și să inspire optimismul în rândul celor din jur.

Zodia CARE va AVEA PARTE de o INTERVENȚIE DIVINĂ în 2024

Independența definește personalitatea Săgetătorului. Cum? Aceștia evită constrângerile și regulile stricte. Spațiul personal și libertatea sunt esențiale pentru a-și dezvolta ideile și pentru a urma cu pasiune propriile interese.

Sinceritatea este o trăsătură distinctivă a Săgetătorilor, aceștia nefiind predispuși să ascundă sentimente sau să evite conversațiile dificile. Această onestitate îi face adesea prieteni de încredere și deschiși.

Îți recomandăm să vezi și: Ce culoare norocoasă are Săgetătorul dar și ce trebuie să evite?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai orgolioase zodii. Cine are un ego mai pronunțat?

Află dacă ești sau nu în topul orgolioșilor!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel