Cum ne influențează numele viața? Astrologul Tania Toho-Păduraru ne răspunde!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Este posibil ca numele nostru să ne influențeze viața? Iată ce ne spune cunoscutul astrolog și numerolog!

Astrologul din Moldova ne spune în ce măsură numele ne influențează soarta! 

Ce aflăm? Cum se calculează semnificația unui nume?

„Ei bine, omul nici măcar nu bănuiește că numele lui are propria profunzime! Ce este numele? O informație despre om! La fel cu data nașterii sale. Este un bagaj pe care îl are din familie, este un mesaj din genealogia lui. Fiecărei litere din nume îi revine o cifră. Dar cifra este guvernată și ea de o planetă anume. Și atunci, descifrând această informație pe care o poți face literalmente, foarte amănunțit, afli ce valori are omul, ce principii de viață, pe ce pune accent, dar și ce literă nu armonizează numele respectiv. 

De asemenea, sunt și anumite litere din nume cu anumite însărcinări karmice. Atunci, putem afla de ce are nevoie omul ca să scape, să retușeze, să îndrepte ceva, ca să îi meargă bine. Când descifrăm numele cuiva, ajungem la o cifră. Și fiecare cifră are o conotație foarte clară. 

Numele nostru, de fapt, reprezintă și o sarcină karmică, e despre părinții noștri, nu neapărat despre noi, ca indivizi. 

Cum se proceda înainte și poate și acum? Se punea copilului numele nașei sau al nașului și poate și numele unui sfânt. De ce? Pentru a lega bebelușii de Dumnezeu, reprezenta legătura cu Divinitatea. Numele sfinților aveau o conotație și mai profundă, pentru că cei care erau botezați deveneau protejați ai acestora. Gheorghe sau Petru, de exemplu, îl reprezentau pe Ketu. Se credea că acești oameni care poartă acest nume au o soartă mai grea și trebuie să fie protejați de anumite lucruri. 

La numele Tatiana, de exemplu, dacă îl descifrăm, obținem numărul 21. Iar dacă omul mai are în data de naștere cifra 21, această semnificație crește. Reducem această cifră și obținem 2+1, adică 3. Iar 3 îi aparține lui Jupiter. 

Dar toate femeile care poartă acest nume au un destin asemănător? Putem spune asta? Da, au multe lucruri în comun. Aceste femei trebuie să iasă din culise și să dirijeze, să poarte oamenii după ele. Sunt persoane creative, solare. De asemenea, trebuie să ajungă la o sarcină karmică cu părinții, mai ales fiindcă ajung să părăsească zona în care s-au născut.  

După numele pe care îl avem, ne putem da seama de talentele noastre, de greutățile prin care vom trece. Este o știință fascinantă! Se discută și despre valori, despre ce va tinde acest om. Ne aflăm menirea în funcție de nume! 

Sofia și David sunt nume extrem de populare pentru fete și băieți în ultimii ani. Sunt la modă. Dar trebuie să știm că numele poartă un stigmat al timpurilor pe care le trăim. În anii 1990 era popular numele Ștefan. 9 este cifra lui Marte și însumat, formează numărul 20. Ține de casa 2, autoevaluare, tradiții naționale, amintiri. Numele vechi atunci erau extrem de promovate. De aceea auzeam mereu de Andrei, Ștefan, Bogdan. Noi vrem ca generația actuală să vină ca un soare, să reprezinte noul! 

Copiii al căror nume începe cu litera S sunt bonomi, oameni generoși, spirituali. 

În Japonia, de exemplu, numele trebuie să sune bine din punct de vedere fonic. Trebuie să aibă o simetrie, să fie melodios.” 

Îți recomandăm să vezi și: Tania Toho-Păduraru, numerolog și astrolog din Moldova, ne spune cum ne îndrăgostim în funcţie de ziua naşterii

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Zodiile care pot avea mult succes în viață, conform ChatGPT

După cum ne spune ChatGPT, unele zodii sunt mai...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Noiembrie începe cu o Lună Nouă! Iată ce semne vor primi zodiile de la Univers

Sursa: pixabay.com

Horoscop noiembrie 2024. Previziuni incendiare și răsturnări de situație pentru TOATE zodiile

Freepik.com

Ce aduce careul dur dintre Venus și Saturn de pe 28 octombrie? Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Berbecii trebuie să fie mai calculați, Leii nu trebuie să sară din lac în puț. Horoscop 24 octombrie

pixel