Cum îți influențează viața asteroizii din astrograma ta. Juno, Ceres, Pallas, dar și Chiron, „durerea ta este poarta spre trezirea ta”
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Peste 12.000 de asteroizi au fost catalogați în sistemul nostru solar, cu tot felul de nume atribuite, inclusiv Nancy, Merlin și Pecker. Deși puteți petrece o viață întreagă încadrându-le pe toate în mozaicul hărții natale, majoritatea astrologilor lucrează cu un ansamblu principal. Primii patru asteroizi, Ceres, Pallas, Juno și Vesta, descoperiți în secolul al XIX-lea, se credeau inițial că sunt planete și sunt încă considerați asteroizi esențiali.

Majoritatea asteroizilor evocați în mod popular sunt numiți după zeități, în principal zeiţe, oferind un contrast cu panteonul planetar înclinat la bărbați și o cale de interpretare mitologică mai puțin parcursă. Femeile cunoscute din antichitate au fost adesea denigrate, dar reinterpretându-le prin lentile evolutive ale genului și identității, ele trezesc noi posibilități de auto-realizare. 

Ce înseamnă principalii asteroizi din harta ta natală?

CERES

Numele roman pentru Demeter, zeița Recoltei, Ceres reprezintă o figură maternă titanică, posibil copleșitoare. Când fiica lui Ceres, Persefona, a fost răpită de Pluto, zeul lumii interlope, Ceres a dezlănțuit o secetă, înfometând toate formele de viață până când fiica ei va fi fost înapoiată. Numai prin încheierea unei înțelegeri, zeii puteau restabili echilibrul. Persefona își petrecea trei anotimpuri deasupra pământului, alături de mama ei, și iarna cu noul ei soț, ca regină a iadului.

În harta natală, Ceres vorbește despre echilibru, anotimpuri și cicluri și despre atașamentele și sentimentele care pot arunca totul în dezordine. Ceres poate da indicii în vremurile în care te-ai simțit sufocat de părinți și, dimpotrivă, în părțile care încă au nevoie de hrană.

PALLAS

Marte nu este singurul zeu al războiului din harta ta. Pallas, cunoscută mai frecvent ca Atena sau Minerva, stăpânește asupra domeniilor intelectului și strategiei, jucând un rol la fel de activ ca oricare dintre rudele ei masculine. Fratele lui Pallas, Marte, acționează cu forță și în harta ta semnifică focul tău sexual, impulsul și dorința de a cuceri. Dar Pallas reprezintă un drept mai firesc la guvernare, un loc al individualității naturale și al conducerii. Urmărește victoria fără compromisuri.

În astrograma ta ta, Pallas poate indica arenele vieții în care te-ai născut pentru a prelua controlul - și face lumină asupra modurilor în care ai fost instruit să îţi slăbeşti autenticitatea sau intensitatea. 

JUNO

Juno sau Hera, este sora-soția lui Jupiter sau Zeus, regele lasciv și pofticios al zeilor. Isprăvile extraconjugale ale lui Jupiter au fost nenumărate, făcând-o pe soția sa un substitut al opiniilor culturale despre căsătorie: după ce a vânat amantele soțului ei, a fost Juno justificată să îşi apere uniunea sau nu? Într-un fel sau altul, Juno are ceva de spus despre relații și despre modul în care realitatea diferă de ceea ce a fost promis la altar.

Juno poate indica un loc din viața ta în care ai fost iluminat sau prins într-o dinamică de putere a familiei. Care sunt termenii relațiilor voastre? Cine te-a blocat de la puterea ta? Când ai cerut răspunsuri, doar ca să fii etichetat nebun? Juno cere respect, chiar dacă trebuie să țipe pentru asta.

VESTA

Cu mult înainte ca fecioara să fie asociată cu moralismul sexual provincial și cu vinovăția bazată pe biserică, ea a fost o preoteasă sfântă și păstrătoarea spațiilor sacre. În astrograma ta, plasarea Fecioarei tratează teme ale autodefinirii perfecte pe care Vesta o accentuează și mai mult. Indiferent de casa și semnul pe care Vesta îl guvernează în harta ta natală, este un templu, un loc care trebuie să fie doar al tău - fără compromisuri și incoruptibil.

Dacă Vesta se află în Balanță, în cea de-a patra casă, vei găsi o mare putere în a face din împrejurimile tale un templu. Dacă ea este în Berbec, în cea de-a șasea casă, a muncii și a corpului, atunci ești cineva care se pierde în procesul vocației. Vesta vrea să tratezi o parte din viața ta ca fiind în întregime sfântă și în întregime a ta.

CHIRON

Primul dintr-o nouă clasă astronomică cunoscută sub numele de centauri - corpuri cerești cu trăsături de comete și asteroizi - Chiron a fost descoperit în 1977 și a fost numit după fiinţa mitologică jumătate-om, jumătate cal. Chiron, la fel ca mulți nemuritori, a știut cu adevărat să sufere, trăind pentru totdeauna cu răni de la o săgeată otrăvită. Chiron reprezintă o rană nevindecată pentru totdeauna, o sursă de durere și suferință din trecut care trebuie îmbrățișată pentru un scop superior. Durerea ta este poarta spre trezirea ta. Oriunde se găsește Chiron în harta ta, el are lecții de oferit - pentru tine și poate pentru lume. Trebuie doar să-l înfrunți. Care este, de fapt, rana ta? Chiron în harta natală îți indică trauma și cercul vicios din care trebuie să ieși. „O să doară al naibii de tare”. Detalii wow aici!

SAPPHO

Deși stilul de viață și identitatea ei pot fi dezbătute de istorici, lucrările poetei grecești Sappho sunt pline de dragoste și afecțiune pentru semenii ei. Deoarece Sappho s-a bazat pe insula Lesbos, munca ei este pentru totdeauna asociată cu dragostea între persoane de același sex.

În harta ta, ea vorbește despre apropierea și grija sau orice formă de solidaritate în afara ordinii sociale dominante. Sappho îți va arăta un loc din viața ta în care te simți afirmat, văzut și înțeles. Dacă se află în Taur, în a 11-a casă, cea a comunității și rețelei, ea poate indica un public sau un grup social care îţi oferă un nou sentiment de validare. În Scorpion, în cea de-a șaptea casă a parteneriatelor intime, ea vorbește despre un partener de viață sau cu un colaborator pe termen lung care te sprijină.

EROS & PSYCHE

Eros, altfel cunoscut sub numele de Cupidon, era fiul lui Venus și zeul prinț al dorinței. El a sedus și s-a căsătorit cu prințesa muritoare Psyche (care se traduce prin „suflet”), dar nu i s-a dezvăluit niciodată, făcând-o să accepte să-l întâlnească doar în îmbrățișarea întunecată a nopții. În încercările inevitabile care ar urma în relația lor, credința lui Psyche va fi testată, la fel ca și limitele lui Eros.

Ca asteroizi în harta ta, aceștia doi vorbesc despre modurile în care operăm în dragoste. Erosul poate indica o suprasolicitare a controlului, mai ales asupra modului în care ești văzut în relație. Psyche, între timp, te face să te gândești pentru cine sau pentru ce ești dispus să faci un salt mare și când ai fost amăgit. Forțează o schimbare între arhetipurile tale de masculin și feminin, iar relaţia de cuplu ar putea prinde viață.

sursa: nylon.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel