Cum își petrec zodiile weekendul? Unele nu se dezlipesc de muncă, altele abia așteptau distracția!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Cu toții avem trăsături unice, însă atunci când vine vorba despre zodii, s-ar putea să vedem anumite caracteristici care se repetă Astăzi vorbim despre zodii în timpul liber, mai precis cum se poartă acestea în weekend.

Disclaimer: Acest text este scris pentru amuzament, dar și pentru evidențierea unor trăsături generale. Totodată, nu vă gândiți doar la zodie atunci când citiți, ci la faptul că sunteți unici și aveți marcajul vostru special. 

Iată ce planuri are fiecare zodie!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii aleg o excursie de o zi, în care să simtă că se mișcă, să simtă că îmbină mai multe activități într-una singură. Ar putea alege să meargă cu bicicleta. În ceea ce privește locul, cel mai probabil se vor îndrepta către munte, sau undeva unde au cât mai multă natură.

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii sunt nehotărâți dacă să rămână acasă sau să plece pe undeva. Ar prefera să își petreacă weekendul în căminul lor, unde au tot confortul asigurat. Însă dacă se hotărăsc să plece, au deja totul stabilit. Au cumpărat biletele de tren de o lună, sau și-au făcut plinul, au provizii, au o listă cu tot ce le trebuie.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii nu planifică, ei se bucură de spontaneitate. Urcă la volan și stabilesc ei pe drum unde, ce și cum. Curiozitatea îi acaparează, dar și lucrurile pe care le-au citit deja despre anumite locuri.

Rac/ Ascendent în Rac

Racii se vor bucura de liniștea casei, au așteptat toată săptămâna ca să se vadă în sfârșit acasă, dulce casă. De ce să plece? Doar în cazul în care intervine ceva neprevăzut, dă, Doamne, să nu fie cazul. 

Leu/ Ascendent în Leu

Leii nu se bucură de weekend. De ce? Au multă muncă de terminat! Ei sunt cunoscuți pentru a se epuiza cu munca și s-ar putea să nu meargă nicăieri. Cu toate acestea, dacă au ceva aranjat, dacă au fost invitați undeva, vor alege să meargă pentru a nu-și face o imagine proastă.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Și Fecioarele ar putea avea tendința de a rămâne acasă în weekend pentru că mai au treabă de terminat. Cei din jurul lor trebuie să insiste ca să îi scoată din casă. Totuși, dacă se hotărăsc să plece vor alege un loc care să le fie pe plac din toate punctele de vedere: cost, transport, cazare, mâncare și așa mai departe. S-ar putea să dorească să petreacă la malul mării.

Teste de autocunoaștere. Descoperă-ți adevărata natură în funcție de zodie!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Balanțele nu au doar un plan, ci mai multe și li se pare că timpul nu ține cu ei. Vor să meargă și în parc și la pădure și la munte, ar da o fugă și până la mare, dar câte poți să faci într-un singur weekend?

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Scorpionii nu își fac planul pentru weekend. Prețurile sunt cum sunt, condițiile de cazare așa și așa, mai bine petrec acasă decât să fie puși în cine știe ce situații neplăcute. Eventual, vor da o fugă până în parc sau la muzeu, undeva scurt așa, să nu se spună că nu au făcut nimic.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Săgetătorii consideră ca weekendul egal cu un city-break. Unde? Oriunde Nici nu ia în calcul să nu plece, este optimist, vede partea plină a paharului, a cănii, a ceștii de cafea, ce contează, distracție să fie.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Prima variantă este acasă, asta a așteptat toată săptămâna. De ce? Păi cine să altcineva să facă ordine în tot ceea ce e de făcut pe acasă? Cu insistențele cuiva, poate merge până la cofetărie să ia ceva cu ciocolată neagră și alune.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Vărsătorii vor merge la mare sau piscină sau ies la alergat. În sfârșit au timp pentru a pune în practică toate ideile pe care le-a avut pe tot parcursul săptămânii. Gândul îi este la plajă și la câteva cumpărături.

Pești/ Ascendent în Pești

Weekendul e o chestie depășită. Peștii știu că pentru ei poate fi weekend în fiecare zi dacă vor. Tot timpul e momentul pentru distracție. Nu e nevoie să facă planuri.

Analiștii zodiacului. Care sunt semnele cu cel mai ascuțit simț critic?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Freepik.com

Încă o lună cu Pluto în Capricorn! Lecții finale pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Șapte „scuze” ale partenerului infidel. Te-ai întrebat de ce nu se simte vinovat?

pixel