Cum interpretezi chakrele și care este energia ta? Caracteristicile primei chakre
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Sistemul de chakre, care reprezintă centrele de energie spirituală ale corpului, documentate pentru prima dată în primele texte hinduse, poate servi drept una dintre aceste mijloace de autocunoaştere.

Există un motiv pentru care semnele zodiacale, arhetipurile de stil și testele de personalitate rezonează adesea atât de profund: un obiectiv nou pentru a ne înțelege pe noi înșine poate pune totul în evidență. 

Fiecare chakră poate fi asociată cu o anumită locație în corp, un sens spiritual și cu un scop funcțional.

Unde apar chakrele în viața ta? Există vindecători intuitivi, precum Dana Childs și Cyndi Dale, care spun că chakrele sunt persoane în sine, cu puncte forte și puncte slabe. Aceste două persoane speră să regăsim câteva părți din noi înșine în tipurile de personalitate ale chakrelor.

Cum să înțelegem chakrele majore?

În primul rând, te poți gândi la aceste chakre ca la un horoscop al energiilor, aliniate cu prismele de sunet și de lumină, care creează realitatea interioară și exterioară.

Să definim și chakrele. Acestea sunt centre de energie invizibile, care acționează între ele, mediul extern și alte ființe vii. Toată lumea are o formare unică de chakre.

Desigur, unele chakre se vor exprima într-un mod mai puternic, iar altele mai puțin. Însă, fiecare individ poate să aibă o chakra esențială pentru sinele său.

Dacă îți identifici chakra majoră și înțelegi energiile care te fac special, poți să fii mai conștient de propriul tău sine. Poți să ai mai multă grijă de tine, să te preocupi de sănătate și să îți îndeplinești scopurile în viață.

De aceea, îți vom prezenta punctele slabe și punctele forte ale fiecărei chakre. Nu îți rămâne decât să te identifici cu cea mai potrivită descriere.

Prima Chakra este Manifestatorul. Poartă și numele de Chakra Muladhara sau Chakra rădăcinii

Tu ești constructorul. Expertul care manifestă, fiind motivat de realizări și de succes. Te poți gândi la ceva ce îți dorești să se îndeplinească și gata, se realizează. Fiindcă munca asiduă și o etică puternică fac parte din ADN-ul tău. Ești o persoană de încredere și știi să te impui. Iei ușor decizii.

Pe de altă parte, este posibil să ai ceva probleme cu supraîncărcarea. Tinzi să te aglomerezi și atenția îți este distrasă cu ușurință. Dacă nu păstrezi un echilibru mai clar între viața personală și cea profesională, începi să te simți rău.

Chakra rădăcinii este prima dintre cele șase și este situată în zona perineului. Este numită și sediul vitalității sau bateria unei persoane. 

Care sunt caracteristicile primei chakre?

- Punctul de declanșare este dat de baza coloanei vertebrale. Elementul este pământ, iar culoarea sa este galben. Simțul cel mai ascuțit este mirosul.

- Aspectele importante: autoconservare, adăpost și hrană, securitate și conștientizare.

- Cuvintele cheie sunt viață și energie. Alte caracteristici sunt forța, lenea, răbdarea și stabilitatea.

- Această primă chakra este în mod special activă în primii ani din copilărie, atunci când învățăm să ne reglăm toate procesele de a bea, de a mânca sau de a dormi.

- Prima chakra este cea care guvernează sistemul osos, dar și tractul digestiv inferior. 

Îți recomandăm să citești și: Care este MANTRA specifică ZODIEI tale?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Zeițele interioare ale fiecărei femei. Cu ce te identifici?

Cu ce zeiță semeni și ce spune asta despre tine?


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

pixel