Cum interpretezi chakrele și care este energia ta? Caracteristicile celei de-a șasea chakre
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Sistemul de chakre, care reprezintă centrele de energie spirituală ale corpului, documentate pentru prima dată în primele texte hinduse, poate servi drept una dintre aceste mijloace de autocunoaştere. Iată despre ce ne vorbește cea de-a șasea chakră!

Există un motiv pentru care semnele zodiacale, arhetipurile de stil și testele de personalitate rezonează adesea atât de profund: un obiectiv nou pentru a ne înțelege pe noi înșine poate pune totul în evidență. 

Fiecare chakră poate fi asociată cu o anumită locație în corp, un sens spiritual și cu un scop funcțional.

Unde apar chakrele în viața ta? Există vindecători intuitivi, precum Dana Childs și Cyndi Dale, care spun că chakrele sunt persoane în sine, cu puncte forte și puncte slabe. Aceste două persoane speră să regăsim câteva părți din noi înșine în tipurile de personalitate ale chakrelor.

Cum înțelegem chakrele majore?

În primul rând, te poți gândi la aceste chakre ca la un horoscop al energiilor, aliniate cu prismele de sunet și de lumină, care creează realitatea interioară și exterioară.

Să definim și chakrele. Acestea sunt centre de energie invizibile, care acționează între ele, mediul extern și alte ființe vii. Toată lumea are o formare unică de chakre.

Desigur, unele chakre se vor exprima într-un mod mai puternic, iar altele mai puțin. Însă, fiecare individ poate să aibă o chakra esențială pentru sinele său.

Dacă îți identifici chakra majoră și înțelegi energiile care te fac special, poți să fii mai conștient de propriul tău sine. Poți să ai mai multă grijă de tine, să te preocupi de sănătate și să îți îndeplinești scopurile în viață.

De aceea, îți vom prezenta punctele slabe și punctele forte ale fiecărei chakre. Nu îți rămâne decât să te identifici cu cea mai potrivită descriere.

A șasea Chakră este Vizionarul

Când vezi imaginea de ansamblu, acest lucru te emoționează. Nu doar că îți poți imagina cu mare atenție ceea ce trăiești în prezent, dar ai capacitatea să percepi cu mare grijă și nuanțele trecutului. Ai șansa de a vizualiza cele mai atractive spații și să le creezi tu însuți.

Frumusețea contează pentru tine, la fel și regulile cu ajutorul cărora îți proiectezi viața. Majoritatea deciziilor pe care le iei vin din decizii bine gândite. Este recomandat să verifici dacă există percepții greșite și să nu te concentrezi prea mult, astfel încât să nu treci cu vederea nevoile altora. Ai grijă să nu te obsedeze perfecțiunea. 

Amintește-ți de fiecare dată că frumusețea vine și din interior, nu doar din exterior.

A șasea Chakră  (Ajna Chakra sau Al treilea ochi)

Al treilea ochi este centrul mental, al saselea centru energetic al fiintei umane, fiind situat în mijlocul frunții. Reprezintă inteligența și intuiția profundă. Coordonează și toate chakrele de sub ea. Înseamnă nivelul de armonie în care este posibilă comunicarea directă dintre mintea a două persoane.

Elemente acestei chakre sunt  Mahat (mintea cosmică) și buddhi (intelectul).

La nivel fizic, chakra guvernează funcționarea glandelor pineale și hipofize. Ajna chakra este centrul de comandă, ceea ce înseamnă că cei care o trezesc au control asupra gândurilo sau emoțiilor.

La acest nivel, mintea devine un instrument perfect pentru revelația de sine. Reprezintă nivelul de conștientizare în care începem să realizăm esența din spatele tuturor lucrurilor vizibile.

Ajna Chakra este cunoscută sub  multe nume: „Ochiul Intuiției”, "Guru Chakra", „Ochiul divin” sau „Ochiul Cunoașterii”.

Citește și: Cum interpretezi chakrele și care este energia ta? Caracteristicile celei de-a cincea chakre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Pocăința sau calea prin care ne vindecăm de patimi

În tumultul vieții cotidiene, patimile ne pot prinde în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel