Cum interpretezi chakrele și care este energia ta? Caracteristicile celei de-a șaptea chakre
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Iată despre ce ne vorbește ultima chakră!

Cum înțelegem chakrele majore?

În primul rând, te poți gândi la aceste chakre ca la un horoscop al energiilor, aliniate cu prismele de sunet și de lumină, care creează realitatea interioară și exterioară.

Chakrele sunt centre de energie invizibile, care acționează între ele, mediul extern și alte ființe vii. Toată lumea are o formare unică de chakre. Unele se vor exprima într-un mod mai puternic, iar altele mai puțin. Însă, fiecare individ poate să aibă o chakra esențială pentru sinele său.

A șaptea Chakră: Spiritualul

Reușești să luminezi orice încăpere cu devotamentul tău față de simțul spiritului. Ai calități spirituale importante, precum etica, valorile și dreptatea. Motivația ta majoră te împinge să funcționezi în armonie cu sinele tău superior. Ești un adevărat căutător care se vede obligat să își găsească scopul și vrei să îi ajuți și pe ceilalți să facă la fel.

Din acest motiv, îți dezvolți abilitatea de a medita, de a te ruga. Ai o înțelepciune naturală. Toate aceste informații te pot face să crezi că ai toate răspunsurile. Așa că ai grijă la ego, fii atent la judecată și la starea ta de spirit. Dă-ți voie să fii un simplu om din când în când. Fii sincer în legătură cu problemele emoționale și psihologice, în loc să te ascunzi în spatele credințelor spirituale.

Sahasrara — Coroana
Sahasrara înseamnă „lotusul cu o mie de petale.” Deși unele texte spun că sahasrara este o chakră, poate fi un portal către Realitatea Supremă a lui Shiva.

Potrivit tradiției yoghine, sahasrara este localizată în vârful capului. Reprezintă punctul culminant al practicii spirituale. Din acest motiv, este cunoscut și sub numele de „centrul coroanei”, care se referă nu numai la faptul că este „localizat” pe partea de sus a capului, ci și pentru că este încoronarea practicii Hatha Yoga.

Îți sugerăm să citești și: Cum interpretezi chakrele și care este energia ta? Caracteristicile celei de-a șasea chakre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Rețete monahale. Ce poți să pregătești și tu, rapid și ușor?

Există rețete călugărești sau mănăstirești din care...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel