Cum cucerești un nativ din zodia Balanță? „Sunt atrași de oameni care au grijă de imaginea lor!”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Ne aflăm încă în sezonul Balanței. Dacă te-ai îndrăgostit de cineva din această zodie, iată cum îi poți atrage atenția!

Balanța este un semn guvernat de Venus, este un semn de aer tânăr și un semn cardinal. Asta înseamnă că Balanțele sunt orientate spre inițierea lucrurilor și le inițiază într-un mod vizionar. Venus este despre a aduce lucrurile împreună: cooperare, coerență, unitate, oameni care se înțeleg bine. Astfel, Balanțele vor iniția petreceri, vor ieși în lume, vor fi active în crearea păcii și a echilibrului. Fiind un semn guvernat de Venus, sunt foarte fermecătoare, foarte pricepute în a crea pace și pot fi excelenți diplomați și pacificatori naturali. De asemenea, sunt foarte orientate spre relații, buni flirtatori, până într-un punct în care ar putea părea doar prietenoși, dar alții pot percepe asta ca flirt. În plus, au adesea talente creative și daruri speciale.

Iată cinci sfaturi pentru a atrage o Balanță, conform Anastasiei, astrolog internațional!

Îmbracă-te bine și miroase plăcut: Balanțele, fiind guvernate de Venus, acordă multă atenție aspectului lor. Se îmbracă elegant, miros bine și apreciază un partener care investește în aspectul său. Sunt atrași de oameni care poartă haine frumoase și au grijă de imaginea lor, mai mult decât orice alt semn.

Complimentează-le: Lasă-le să știe ce admiri la ele. Apreciază-le frumusețea și arată că observi câtă atenție acordă aspectului lor. Balanța este un semn de aer, ceea ce înseamnă că sunt orientați spre comunicare. Complimentele și cuvintele de afirmare, fie că sunt rostite direct sau prin mesaje, pot fi foarte apreciate.

Partea întunecată a Balanței. TREI ciudățenii de care trebuie să te ferești!

Ajută-i să ia decizii: Balanțele pot fi indecise, fie că e vorba despre ce să mănânce sau ce să poarte. În loc să le spui „nu contează, alege tu”, ceea ce le poate deruta și mai tare, ajută-i să ia o decizie clară. De aceea, Balanțele și Berbecii se potrivesc bine, deoarece Berbecul este decisiv și poate elimina timpul pierdut în cântărirea opțiunilor.

Nu pune presiune: Evită să le ceri să definească relația prea repede. Fiind un semn de aer cu mulți admiratori, Balanțele nu apreciază să fie grăbite. Nu le controla sau nu fi prea gelos. În loc să le presezi să pună etichete pe relație, permite lucrurilor să curgă natural.

Oferă-le cadouri: Balanțele apreciază cadourile, mai ales dacă sunt lucruri pe care și le doresc. Dacă le place un anumit brand sau un accesoriu, arată-le că ești atent la detalii. În plus, planifică întâlniri în locuri frumoase din punct de vedere estetic, precum grădini botanice sau plimbări pe malul mării. Vor aprecia foarte mult mediile plăcute vizual.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Mitologia zodiei Leu: o poveste despre reziliență și putere

Mitologia asociată cu Leul este strâns legată de...



Cele mai noi articole

Top citite
Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Sursă foto: Freepik

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii octombrie 2024. Ce va aduce Superluna Plină pentru fiecare zodie

pixel