Cum afli dacă ai un soț/soție care te înșală? Astrologia vedică îți vine în ajutor!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Dacă am discutat despre divorț în astrograma unui nativ, iată cum poți afla dacă soțul sau soția te poate înșela. Astrologia te ajută și în acest caz.

Kapiel Raaj, astrolog internațional, discută despre aspectele pe care o persoană le poate avea în harta de naștere, ce predispun la infidelitate în cuplu.

Cum afli dacă partenerul/a te poate înșela? Sau cum știi dacă tu însuți poți fi cel care calcă strâmb într-o relație?

Astrologul ne spune că în India, atunci când vor să se afle anumite compatibilități în cuplu, acesta este unul dintre primele aspecte la care se uita în harta a două persoane care se îndrăgostesc. Vor să vadă cum se descurcă într-o legătură serioasă și daca îi vor face față sau nu. 

Divorțul în astrogramă. Cum îți poți da seama dacă vei trece prin asta, dacă te căsătoreșți târziu sau deloc?

Știm că în astrologie, Casa a șaptea este cea a relațiilor și a căsătoriei. Venus și Jupiter sunt planetele care discută despre iubire și căsătorie în harta fiecărui nativ, după cum ne spune astrologul. De exemplu, dacă te uiți la propria astrogramă și știi că ți-ai înșelat partenerul, uită-te bine la Casa a șaptea, la guvernatorul acestei case și dacă ai sau nu conjuncțîi în Casa a șaptea. 

Când Luna și Venus sunt legate de Nodul Nord al Lunii (Rahu) se află în Casa a șaptea. Rahu, în astrologia vedică, este acea planetă care oferă tendințe sexuale nebănuite unei persoane. Aceșți nativi care au acest aspect în hartă sunt profund nemulțumiți cu un singur partener intim și vor să experimenteze constant pe parcursul viețîi. Când Venus sau Luna din harta ta sunt în conjuncție cu Rahu, înseamnă că poți fi extrem de tentat să îți înșeli partenerul sau că o faci, în cele din urmă.

Aceste persoane se ocupă întotdeauna de flirt.

De asemenea, când Nodul Nord al Lunii se află în Casa a șaptea, este un alt indicator al unei persoane infidele. Persoana cu acest aspect în hartă nu este niciodată mulțumită de ceea ce îi oferă partenerul într-o relație sau într-o căsnicie. Așa că se vor uita întotdeauna la altcineva, care îi poate îndeplini toate dorințele. 

De ce se discută despre Lună și Venus? Luna se refera la emoțîi, dar și la mintea ta. Atunci când te gândeșți la înșelat, pur și simplu iei o decizie în acest sens. Iar Venus reprezintă dragostea, iubirea, căsătoria, angajamentul. 

Există și un alt scenariu. Să vorbim despre planetele care se află într-o hartă în Casa a șaptea. Cum sunt ele, se află în relațîi bune? Fac aspecte pozitive? Să zicem că ai ascendent în Fecioară, iar Casa a șaptea la tine este guvernată de Jupiter. Dacă Jupiter este într-o conjuncție cu Rahu, conform astrologiei vedice, este un aspect bun, pentru că, deși poți avea tendința să înșeli, te gândeșți de o mie de ori înainte, la anumite consecințe. 

Sau poate că Luna, Venus sau guvernatorul Casei a șaptea se află lângă Ketu, Nodul Sud al Lunii în astrologia vedică. În acest caz, dacă Venus este lângă Ketu, asta creează un partener extrem de fidel și mai ales, spiritual. 

Când Venus și Luna se afla în conjuncție cu Saturn într-o hartă ori Saturn guvernează Casa a șaptea, asta ar putea oferi o tendință către înșelat.  

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Arma secretă a zodiei Scorpion

Te-a rănit un Scorpion și ai rămas cu multe întrebări? Iată ce ar trebui să...



Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel