Copilul Vărsător. Ce îl definește și cum se face auzit? Detalii UNICE!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscopul copiilor. Află trăsăturile de personalitate ale micuților născuți în semnul Vărsătorului!

Ești curios să știi cum influențează zodiile comportamentul celor mici?

Potrivit Danielei Simulescu, zodia în care se nasc cei mici joacă un rol important în formarea personalității lor, mai ales în primii ani de viață. De ce? Pentru că această perioadă este considerată crucială pentru conturarea caracterului, iar energia specifică a fiecărei zodii contribuie la adăugarea de nuanțe și trăsături distincte.

Iată ce ne dezvăluie astrologul DC News și redactorul-șef de la Astrosens.ro:

„(...) Ei bine, copiii Vărsător sunt optimiști. Sunt sătui de tot ceea ce fac cei din jurul lor! Dar sunt și toleranți, prietenoși, atrași de tehnologie. Sunt cei mai atrași de inovație, de tot ce e nou. Totodată, Vărsătorul fiind și guvernat de Saturn, poate să fie mai conservator. Dar este guvernat și de Uranus, care are și această parte revoluționară. Totodată, acești copii sunt independenți, nu te pui cu ei. Nu o să facă, de exemplu, curat când vrei tu, nu o să învețe la școala pe care o vrei tu. Trebuie să experimenteze, să fie rebeli. Sunt originali și nu suportă să fie ca alții. Trebuie să aibă lucruri unice. Au nevoie de prieteni, de detașare.”

Ce culoare norocoasă are Vărsatorul dar și ce trebuie să evite?

Prin ce se mai fac remarcați acești copii?

Copiii născuți sub semnul Vărsătorului sunt descriși ca fiind creativi, nonconformiști și prietenoși.

Acești copii au o gândire independentă și sunt deseori în căutarea soluțiilor neconvenționale pentru problemele cu care se confruntă. Ei tind să fie deschiși la idei noi și la experiențe diverse, iar curiozitatea lor îi poate face să fie foarte aventuroși și inovatori.

Copiii Vărsător sunt adesea foarte sociabili și au mulți prieteni, datorită abilităților lor de comunicare. Le place să fie în mijlocul activităților sociale și să interacționeze cu oamenii din diverse medii și culturi.

Acești copii pot fi, de asemenea, foarte independenți și pot avea tendința de a fi foarte determinați să își urmeze propriile drumuri. Ei apreciază libertatea și autonomia și pot avea dificultăți în a urma regulile sau a se conforma așteptărilor sociale prea stricte.

În general, copiii Vărsător sunt gânditori originali și prietenoși, care pot aduce o perspectivă unică în lumea lor și în relațiile lor cu ceilalți.

Poți să citești și: Ce aduce Marte în Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 martie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cea mai NEÎNFRICATĂ zodie. Ar fi bine să nu te pui cu ea!

Să fie un nativ de foc, de aer, de pământ sau de apă...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursa foto: Canal Youtube @BeyondTheVeilTarotAstrology

Previziuni astrale martie. Zodia care va avea transformări radicale în domeniul familial

Pixabay.com

DOI nativi din zodiacul chinezesc vor înfrunta provocări, UNUL este norocos

Pixabay.com

De la întuneric la lumină. Care sunt factorii declanșatori ai TREZIRII SPIRITUALE și etapele acesteia

Pixabay.com

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie are nevoie de vorbe frumoase, nu de cadouri!

pixel