Conjuncție istorică: Marte, Uranus și Nodul Nord în Taur! Aspectul despre care vor vorbi astrologii din VIITOR
Autor: , Elena Airini | Dată: 25 iul 2022, 10:52
Astrologul Daniela Simulescu aduce vești despre conjuncția istorică dintre Marte, Uranus și Nodul Nord care pe 1 august se vor afla în semnul Taurului, vorbind despre resurse într-un mod cutremurător. Astrologul ne anunță, însă, că acest aspect nu este unul pe care îl vom resimți la nivel personal, cel puțin nu în viitorul apropiat.

Pe 31 iulie 2022 Uranus va fi în Taur lângă Nodul Nord, iar pe 1 august li se va alătura și Marte. Pentru istoria omenirii genul acesta de aspect schimbă lumea, dar la nivel personal, o asemenea conjuncție nu se simte decât dacă ai planete în Taur în jurul gradului 18 sau în Scorpion tot la același grad. Totodată, cei cu marcaj de Leu și Vărsător ar mai putea simți acest eveniment sau ar putea întâmpina anumite situații, însă astrologul Daniela Simulescu ne anunță că acest tip de aspect va fi unul despre care vor vorbi astrologii din viitor când se vor uita la imaginea de ansamblu, văzând felul în care s-au derulat evenimentele de-a lungul anilor. 

Pentru oamenii de rând, scumpirile, inflația și felul în care ne privim resursele nu sunt date doar de această conjuncție, fie ea și istorică. Așadar, să fim precauți atunci când auzim de această triplă conjuncție și să nu ne gândim la ceva apocaliptic. 

Totodată, Daniela Simulescu accentuează un element mult mai important și anume opoziția cu Nodul Sud în Scorpion. Dacă Nodul Nord, acel sens al vieții, acea direcție pe care o căutăm și care ne lasă să bâjbâim prin ceață, nu are cum să ni se dezvăluie așa cum ne-am dori, Nodul Sud este în mâna noastră dreaptă precum o valiză gata de a fi desfăcută și sortate lucrurile din ea. De aceea, treaba noastră ar fi să vedem ce facem cu ce avem în valiză mai întâi. Valiza vremurilor de acum are amprentele energetice ale Scorpionului, adică e îmbibată de criză, război, moarte, luptă pentru supraviețuire și multă bătaie de cap în ceea ce privește sectorul resurselor, dar și al energiei, combustibilului. 

Nodul Sud - „valiza” pe care o purtăm cu noi pe drumul vieții. Nodul Sud este „karma de familie”? Din seria Daniela Simulescu ne răspunde.

Felul în care ni s-ar putea schimba viața are legătură de data aceasta cu felul în care ne raportăm noi înșine la capitalism, sustenabilitate, relația cu mâncarea și cea cu propriul buzunar, de aceea obiectivul nostru e să ne vindecăm Nodul Sud, să vedem ce putem face cu crizele de aici și de acum, cu traumele pe care le cărăm după noi și abia apoi vom putea să ridicăm altfel capul și să ne îndreptăm privirea către acel viitor despre care nu avem cum să știm atâtea lucruri până nu devenim pregătiți pentru el. 

Componenta financiară, așadar, plutește în aer, mai ales că axa Scorpion-Taur vorbește despre bani, despre cum putem să îi investim, cum gestionăm cheltuielile astfel încât să trăim cu mai puțin decât o făceam, având în vedere și creșterea mare a prețurilor.

Uranus va rămâne în Taur până în 2026, deci nimic nu este sigur, în orice clipă ne putem confrunta cu exact scenariul care nici prin cap nu ne-ar fi trecut vreodată, așa că e bine să avem mereu un fond de rezervă.

Astroologul ne amintește și de faptul că energia Nodului Sud în Scorpion care aduce crize poate oferi aspecte extrem de favorabile pentru cei care vor să profite de astfel de momente și au calități în zona afacerilor. Cu Nodul Sud în Scorpion poți da lovitura. 

Independența financiară este un aspect care ar trebui să ne preocupe pe toți, iar după 20 august va fi și mai posibil deoarece Marte va intra în semnul Gemenilor unde va rămâne până anul următor. El ne va ajuta să găsim mai multe idei și metode de a face bani, mai multe colaborări și modalități inedite de a oferi servicii. 

În sfârșit, cheia de abordare a evenimentului triplei conjuncții Marte, Uranus și Nodul Nord din Taur se află în noi, iar cuvântul care ar trebui să o facă să deschidă uși este echilibrul. 

Urmărește întreaga emisiune VIDEO mai jos!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Vești importante pentru TREI zodii săptămâna aceasta

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru zodii...


Cele mai noi articole

Ce planetă îți guvernează zodia și ce impact are asupra ta

Planetele au un rol important şi vin cu o energie...


Top citite
sursă foto: Pixabay.com

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Leu

sursă foto: Pixabay.com

Horoscop 2023 Rac

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Pești