Conjuncția Venus-Marte în Vărsător: Dragobetele astrologic care reinventează dragostea
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 22 februarie vom avea Dragobetele astrologic al anului 2024, adică o conjuncție între Venus și Marte în semnul Vărsătorului. Venus reprezintă iubirea, iar Marte este pasiune pură. Daniela Simulescu, astrolog  DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile pentru această zi! 

Luna februarie este cu siguranță una a iubirii. Pe 14 februarie, am celebrat iubirea, urmează să o facem și pe data de 24, numai că o vom face românește.

Între aceste două evenimente încărcate de afecțiune și pasiune, mai avem de sărbătorit o zi a dragostei pregătită de către astre.

Așadar, din punct de vedere astrologic, cea mai romantică zi a anului va fi pe 22 februarie.

În mitologie, Venus este reprezentată de Afrodita. Aceasta ne vorbește despre feminitate, frumusețe și iubire. Marte îl reprezintă pe Ares care are legătură cu masculinitatea, pasiunea, sexualitatea și impulsurile puternice.

Când se întâlnesc aceste două planete, este un aspect foarte bun pentru a începe o relație sau a duce una deja existentă la un alt nivel. În plus, poți readuce pasiunea în cuplu.

Astrologii internaționali despre Luna Plină în Fecioară de pe 24 februarie: ”Este momentul să fim disciplinați!”

Atât Venus cât și Marte se află în semnul Vărsătorului, guvernat de către Saturn și Uranus. Când ne întâlnim cu acest arhetip, avem de-a face cu o energie mai detașată și cu sentimentul de tovărășie.

Când ai multe planete în astrograma natală în Vărsător, mai ales Venus și Marte, te vei îndrăgosti de un prieten. Sau ai nevoie de o persoană cu care să fii foarte bun amic pentru a avea o relație strânsă.

Pe lângă pasiune și chimie, îți trebuie un camarad lângă tine. Trebuie ca cel pe care-l ai alături să te respecte și să te înțeleagă. Acesta este scopul acestui Dragobete astrologic.

Când avem Venus în conjuncție cu Marte, în semnul Vărsătorului, vorbim de relații la distanță, de relații începute pe baza aplicațiilor de dating sau de relații pe care le menținem la un nivel detașat, fără a le face să se întâmple fizic.

Unii oameni nu au nevoie de o relație care să se consume. Sunt mulțumiți cu distanța și să știe că există acolo undeva o persoană care îi înțelege. Poate pentru unii acest concept implică și căsătoria, copii, dar nu pentru toată lumea este la fel. Dacă ai anumite traume sau relațiile clasice te plictisesc, vine momentul să încerci o astfel de abordare.

Prin urmare, este o zi minunată să pleci într-o aventură alături de partenerul tău și să vă împrieteniți mai mult. În cazul în care ești singur, partenerul ideal pentru tine este doar la un click distanță.

Să ai în vedere că ai nevoie și de partea rațională. Chimia nu este suficientă. Cu Pluto tot în Vărsător, îți cresc șansele de a obține prospețime și noutate, indiferent dacă ești singur sau într-o relație.

Ca dovadă de romantism în această zi poți cumpăra cadouri, să aranjezi dormitorul sau îți poți face ție o schimbare, de la ținută până la machiaj.

Arhetipul Vărsătorului nu are nevoie doar de tovărășie, ci și de ceva nou. Acesta este revoluționar, surprinzător. Nu repeta experiențele din trecut, spre exemplu, să-ți duci partenerul la același restaurant sau să-i oferi același cadou ca până acum. Inovează relația și caută alte experiențe complet diferite și provocatoare.

Folosește Dragobetele astrelor pentru a te reinventa pe zona amoroasă. Fii atent de la cum te îmbraci până la locul unde petreci. 

Citește și Luna Zăpezii. Tot ce trebuie să știi despre Luna Plină din februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...

Ce aduce Neptun pentru Pești/Ascendent în Pești până în 2026

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel