21 Noiembrie – Intrarea în Biserică a Maicii Domnului sau Sărbătoarea Luminii. Rugăciunea plină de har de rostit AZI!
„Tatăl meu a fost un maestru la clătite. Așa cum am făcut o cronică în prima mea carte de bucate, duminica dimineața la noi acasă erau dimineți cu clătite, cu prieteni și membri ai familiei care veneau din toate părțile pentru a se delecta cu 'dolarii de argint' cu nuanțe de unt (aluatul era făcut cu o seară înainte, fiind convins că intensifica aroma). Acum, ca mamă, tradiția clătitelor a rămas fermă în casa noastră, dar am modificat rețeta pentru a o putea face pe loc.” — Gwyneth Paltrow, goop.com.
Ingrediente pentru şase clătite de 10 cm:
1 cană de făină
zahăr alb organic de presărat
1 linguriță praf de copt
1 praf de sare
1 ou
1 cană de lapte integral
2 linguri iaurt
1 lingură unt topit, plus extra pentru gătit
1. Combinați făina, zahărul, praful de copt și un praf de sare într-un castron mediu.
2. Adăugați oul, laptele integral, iaurtul și untul topit. Bateți pentru a combina.
3. Încălziți o tigaie sau o plită la foc mediu și gătiți clătitele până se rumenesc pe ambele părți.
4. Se servesc cu unt și sirop de arțar pe lateral.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News
Iată o rețetă simplă de mâncare de post, plină de...
Mulți spun că are gust de...
Somnul este vital pentru...
Ceaiul verde este, pentru tot...
Începe sezonul Săgetătorului....
Cum va fi 2025 pentru...
Mercur a intrat în semnul...