Cinci zodii vor avea o călătorie astrologică plină de surprize până la toamnă. Cine sunt norocoșii?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată de ce se pot bucura următoarele semne din zodiac!

De la data de 5 iunie, Venus a intrat în tranzit în semnul Leului, unde va rămâne până la 9 octombrie. Este un tranzit important, deoarece Venus în Leu este asemănat cu o regină! Să nu uităm că Venus o întruchipează pe zeița pasiunii, a iubirii, a frumuseții. Da, este și planeta banilor.

Venus în Leu aduce beneficii, deși ne poate oferi și o notă specifică de dramatism. Ce am vrea să facem, până la toamnă? Să strălucim în văzul tuturor! Să fim admirați, priviți, văzuți. Să ne lăudăm cu aspectul nostru, să întoarcem toate privirile!

De asemenea, o să simțim o explozie de energie, de dorința, de înflăcărare!

Totodată, Venus vrea să ne bucurăm de viață și să ne oferim respect, atât nouă înșine, cât și celor din jur. Ofer, dacă oferi și tu, pentru că Venus ține și de valoare, de iubirea față de noi. Arhetipului Leului îi place să fie admirat, iubit și adorat. Cere respect. Iar dacă nu îl primește, devine arogant, vanitos, exagerat adesea.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La nativii Gemeni, Venus tranzitează până în octombrie Casa a 3-a. Ce trebuie să reții tu, pe scurt? Că vorba dulce, mult aduce. Ai un limbaj estetic și un mod frumos de a comunica. Așadar, reușești să-i atragi pe cei din jur instant, pentru că ai vorbele la tine. Îi cucerești pe toți, fie că te întâlnești cu cineva, că mergi într-o vacanță sau că ai de susținut o prezentare la locul de muncă. Ai un tranzit favorabil în aceste luni și simplul fapt de a vorbi face adevărate minuni pentru tine. Așa că profită de el cât de mult poți!

Leu/Ascendent în Leu

Este clar că Venus se află în semnul tău. Așa că până în octombrie, poți să ai multe de făcut, mai ales dacă alegi să îți schimbi înfățișarea. Ocupă-te mai mult de tine, mergi la un salon, schimbă-ți vestimentația, ieși în oraș, la film, la teatru, la cursuri, distrează-te!

Cumpără-ți ceva ce ți-ai dorit de mult timp sau mergi în locuri care îți plac. Plăcerea este pe primul loc la tine în această vară!

Balanță/Ascendent în Balanță

Și ție îți priește acest tranzit, o să îți placă. Venus este guvernatoarea ta și se află într-un semn care îți priește, cel al Leului. La tine, este în Casa a 11-a. Este adevărat că nu prea vei ști de tine în acest interval, pentru că Venus va și retrograda, să nu uităm. Nu se știe cine se îndrăgostește de tine, dar nici pe cine pui tu ochii. Este recomandat să nu îți faci planuri foarte repede cu aceste persoane. Orice ar fi, nu te grăbi. Pe oricine ai cunoaște până la toamnă, oferă-le șanse, dar testează terenul mai amplu. Ieși, distrează-te și cunoaște cât mai mulți oameni noi. Alege mai mult cu mintea!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Săgetătorii sunt îndemnați să iasă și să se plimbe cât ține vara! Venus se află în tranzit prin Casa a 9-a, așa că aspectele sunt foarte favorabile. Mai ales că nu știi cine îți iese în cale, în special dacă ești în căutarea unei relații. Ieși mai mult în lume, bucură-te de viață, mergi în călătorii, ocupă-te de anumite evenimente.

Nu vei da greș la examene, pentru că este o perioadă optimă pentru educație.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pentru Vărsători, Venus se află în Casa a 7-a. Acest tranzit poate să te surprindă cu dorința de a cunoaște pe cineva, mai ales dacă ești singur. Ai chef să cucerești, vrei să fii cucerit și răsfățat de cei din jur. În cazul în care ești într-o relație dar te-ai blazat, poți să profiți de această perioadă ca să retrezești pasiunea. Vrei să te răsfeți, să te plimbi, să scapi de rutina zilnică. 

De asemenea, vrei ca oamenii să te alinte, să te iubească, să te răsfețe. 

Atenție, pentru că Venus va și retrograda în această casă. Deci, se pot întoarce parteneri din trecut, care îți pot da viața peste cap. Așa că ai grijă la atitudinea ta, fii mai detașat. 

Până în octombrie, ar fi indicat să nu iei decizii majore pe plan relațional. 

Citește și: Mercur în Leu, de pe 11 iulie: "Vorbim cu mai multă încredere, curaj și îndrăzneală". Ce trebuie să știm?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel