CINCI zodii trebuie să își facă temele în perioada următoare. Altfel, nu vor trece de testul Eclipselor!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Toamna ne întoarcem la studiu. După o vară în care ne-am simțit bine, trebuie să ne apucăm de teme. Eclipsele ce vor urma sunt profesori exigenți, care au multe pretenții de la noi!

Luna Plină și Eclipsele sunt aici să zguduie lucrurile, fie că îți place sau nu. Vei simți deconectare emoțională, leneveală și copleșeală. Universul te împinge să te confrunți cu lucrurile pe care le-ai evitat. Așadar, eliberează-te de ceea ce te ține pe loc și preia controlul asupra destinului tău. Ai tot ce îți trebuie.

Bella, astrolog internațional, ne vorbește despre cele mai afectate zodii!

Atenție Pești, Fecioară, Gemeni, Capricorn, Balanță, Săgetător, pentru că această Eclipsă de Lună vine direct pentru voi. Pe 18 septembrie, nu vorbesc despre energia obișnuită a Lunii Pline, ci una cu o Eclipsă parțială, ceea ce înseamnă că lucrurile vor deveni intense din punct de vedere emoțional, mental și spiritual. Așadar, pregătiți-vă, pentru că iată cum o să vă zguduie lumea.

Pești, acest eveniment este despre tine. Luna este în conjuncție cu Saturn în semnul tău, ceea ce înseamnă că te poți simți apăsat, singur sau pur și simplu trist. Știu, ești obișnuit să înoți în ape adânci, dar de data asta parcă cineva a aruncat o ancoră să te salveze. Ia asta ca pe un semn. Dacă ceva sau cineva te face să te simți blocat, e timpul să renunți. Nu rămâne în ape tulburi doar pentru că te-ai obișnuit cu ele. Eliberează-te de ceea ce te îneacă și ridică-te la suprafață.

Fecioară, acum e rândul tău să te relaxezi. Tu ești cunoscut pentru dorința de a avea viața în perfectă ordine, dar cu această Lună în Pești opusă lui Mercur în semnul tău, lucrurile vor deveni confuze. Mintea ta clară și analitică va fi încețoșată. Poți crede că ai descoperit adevărul, dar crede-mă, perspectiva ta va fi distorsionată în această zi, așa că nu lua decizii importante acum. Și, te rog, nu te lăsa prins în dramele emoționale ale altora.

Destinul se dezvăluie la Eclipsa de Lună din 18 septembrie. Fii atent la mesajele astrelor!

Gemeni, Luna în careu cu Jupiter te va face să te simți leneș, neconcentrat și pur și simplu dezinteresat. Această perioadă de leneveală nu te ajută deloc. Nu risipi timpul sau energia acum și, sub nicio formă, nu lua decizii financiare mari. Vei simți neliniște, dar nu este momentul să-ți asumi riscuri. Rămâi calm, ocupă-te de ce este necesar și evită tentația de a urmări lucruri strălucitoare, dar trecătoare.

Capricorn, ai niște teme emoționale de făcut. Deconectarea emoțională este reală. Poate te vei simți izolat de oamenii pe care îi iubești sau că eul tău se destramă sub presiune. Acesta este momentul să reevaluezi unde îți investești energia. Oare dai prea mult altora și prea puțin ție însuți?

Balanță, viața ta amoroasă va fi puțin încurcată. Poți să dai vina pe Venus pentru asta. Cum știi deja, ești semnul relațiilor, așa că atunci când Venus este în careu cu Luna, vei simți asta. Vor apărea tensiuni în relațiile tale cele mai apropiate, cu neînțelegeri emoționale majore. Nu este momentul să forțezi armonia acolo unde nu poate fi obținută. Așa că dă-te un pas înapoi, respiră și lasă-i pe ceilalți să-și rezolve singuri problemele. Rolul tău este doar să te concentrezi pe găsirea echilibrului. Uneori, retragerea este cea mai bună cale de a restabili armonia.

Săgetător, și tu te vei simți puțin leneș, dar poți da vina pe Jupiter. De obicei ești plin de energie și pregătit să cucerești lumea, dar această eclipsă îl lovește pe Jupiter, guvernatorul tău, și te va trage în jos. Așteaptă-te să te simți foarte nemotivat și de parcă nu-ți pasă de nimic. Așadar, ia-ți o pauză, dar nu lăsa să se transforme într-o evitare totală. Ai vise mari, iar acum nu este momentul să le pui pe plan secund doar pentru că canapeaua pare mai confortabilă. Așa că ridică-te, mișcă-te și fă ceva productiv. Viitorul tău îți va mulțumi pentru asta.”

Vezi aici previziunile complete.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-16-at-01-12-05_37491800.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel