CINCI zodii posedă un romantism ieșit din comun. Despre cine vorbim?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Desigur, cu toții avem o doză de romantism pe care o arătăm mai mult sau mai puțin. Totuși, se pare că sunt semne zodiacale mai romantice decât altele. Iată despre cine vorbim!

Aprecierea romantismului variază de la persoană la persoană, iar astrologia oferă doar o perspectivă amuzantă asupra trăsăturilor zodiilor.

În funcție de caracteristicile lor astrologice, câteva zodii sunt considerate a fi mai romantice decât altele.

Așadar, iată câteva dintre cele mai romantice zodii:

1. Rac: Racii sunt foarte empatici și sensibili, ceea ce îi face să fie parteneri atenți și romantici. Își exprimă iubirea prin grija și loialitatea lor și sunt deseori romantici în modul lor de a aborda viața și relațiile.

De fapt, Racul dorește o relație romantică cu drepturi depline. Vrea să te ademenească cu gesturi mari de dragoste. Face eforturi în iubire și nu se așteaptă musai la ceva în schimb. 

2. Pești: Fiind un semn de apă, Peștii sunt adesea înconjurați de o aură romantică și pot fi profund devotați partenerilor lor. Ei sunt cunoscuți pentru natura lor visătoare, dar și pentru capacitatea de a crea o atmosferă magică în relații.

În iubire, Peștii sunt foarte atenți. Caută cu atenție hainele pe care le poartă la o întâlnire romantică, dar și locurile în care pot să surprindă persoana care le este pe plac

INDICIILE care îţi spun că te-ai îndrăgostit în funcție de zodie

3. Balanță: Balanțele sunt guvernate de Venus, planeta iubirii și frumuseții, ceea ce le face romantice prin însăși natura lor. Își doresc armonie și echilibru în relații, iar latura lor romantică le ajută să cultive conexiuni profunde, care nu se destramă ușor.

Potrivit astrologilor, sunt semne de aer foarte romantice. Le place să-i răsfețe pe alții, dar și să fie răsfățați la rândul lor.

4. Leu: Leii sunt plini de pasiune și afecțiune și sunt dedicați partenerilor lor. Ei iubesc să-și arate dragostea în mod deschis și să fie centrul atenției într-o relație. Leii sunt siguri pe sine și când se îndrăgostesc, vor și reușesc să lumineze viața celui pe care îl plac.

Femeile zodiacului. Afrodiziacul perfect pentru EA

5. Taur: Taurii sunt romantici într-un mod practic și autentic. Sunt guvernați de Venus, planeta iubirii, așa că vin la pachet cu emoții și dragoste.  Sunt atașați de confortul și siguranța unei relații stabile și sunt dispuși să facă eforturi pentru a-și arăta afecțiunea și loialitatea. Tind să ofere cadouri scumpe, vacanțe și multă dragoste!

Aceasta este doar o perspectivă generală bazată pe trăsăturile astrologice, dar merită să reținem că fiecare persoană este unică și poate avea o abordare diferită a romantismului, indiferent de zodie.

Poți să citești și: Romantism la COTE MAXIME pentru o zodie în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

PATRU zodii care se pregătesc de schimbări memorabile

Previziuni astrale. Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. 


Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel