CINCI zodii care își aleg prietenii pe sprânceană! Te numeri printre ele?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
În astrologie, se spune că anumite zodii sunt mai selective când vine vorba de alegerea prietenilor. 

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne

Aceste zodii tind să fie mai pretențioase și mai atente la persoanele cu care se înconjoară, deoarece caută calitate și compatibilitate în relațiile lor de prietenie. Iată câteva dintre ele!

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru natura lor intensă și pasională. Ei sunt extrem de loiali și așteaptă același nivel de loialitate și încredere de la prietenii lor. Aleg cu mare grijă oamenii pe care îi lasă aproape de ei, pentru că prețuiesc intimitatea și autenticitatea în relațiile lor.

ZODIACUL copiilor. Cum sunt aceștia, în funcție de zodia în care s-au născut?

Fecioară

Fecioarele sunt meticuloase și analitice. Ele tind să fie foarte atente la detalii și preferă prietenii care sunt serioși, de încredere și la fel de organizați ca ele. Fecioarele își doresc relații care le oferă stabilitate și sprijin.

Capricorn

Capricornii sunt practici și ambițioși. Ei caută prieteni care au obiective similare și care sunt la fel de dedicați succesului și muncii grele. Pentru Capricorni, calitatea prieteniei este mai importantă decât cantitatea.

Leu

Leii sunt selectivi în alegerea prietenilor pentru că își doresc oameni care să le aprecieze generozitatea și loialitatea. Ei preferă să fie înconjurați de persoane care îi susțin și care sunt la fel de entuziaste și pasionate de viață.

Descoperă-ți puterea magică în funcție de zodie! Ce te face invincibil?

Taur

Taurii apreciază stabilitatea și siguranța, inclusiv în relațiile lor de prietenie. Ei aleg prietenii care sunt de încredere și cu care pot avea relații de lungă durată. Taurii își doresc prietenii care sunt loiali și pe care se pot baza.

Ce temperament ai, în funcție de zodie? Trăsături generale pentru fiecare semn din zodiac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Sursă foto: Freepik

Horoscop luna lui Cuptor. Află previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop 25 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Maturizare pentru o zodie

pixel