CINCI nativi simt că l-au luat pe Dumnezeu de picior. Pot obține câștiguri uriașe, dar nu sunt scutiți de efort!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Tranzitul lui Jupiter în Gemeni le poate aduce succese reale unor zodii, dar trebuie să fie atente la cum abordează fiecare situație.

Pe 26 mai, Jupiter a intrat în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 10 iunie 2025.

Vom discuta, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și plin de umor. Este important să luăm în considerare și punctul de vedere al celorlalți și să ne schimbăm perspectivele. Unul dintre aspectele esențiale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea mentală.

Acest tranzit poate aduce beneficii reale următoarelor zodii. La ce trebuie să fie atente?

Berbec/Ascendent în Berbec

Ce aduce acest tranzit? Este o perioadă extraordinară pentru a învăța. Pe lângă jobul tău actual, poți monetiza o pasiune sau învăța lucruri care îți pot aduce venituri suplimentare. Casa a 3-a are influențe pecuniare, fiind legată de investițiile pe care le faci cu banii tăi. Este un moment excelent pentru a călători, dar nu neapărat pe distanțe lungi. Poți obține permisul de conducere în această perioadă. De asemenea, participă la cursuri și evenimente, învață atât online, cât și offline. Este un moment favorabil și pentru a te muta, chiar dacă nu va fi definitiv. Dacă ai terminat o facultate și dorești să urmezi un master pentru o nouă specializare, acum este momentul să începi.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter a intrat în semnul tău și aduce cu sine multă încredere. Jupiter apreciază oamenii curajoși și pe cei care evită să se victimizeze. În timpul în care Jupiter a fost în casa a 12-a, poate te-ai plâns și ai dorit lucruri care nu s-au întâmplat. Acum nu mai trebuie să le ceri, ci să le cauți activ. Vei avea convingerea că poți realiza orice. Te vei implica în diverse proiecte, iar unele te vor consuma, o să te simți obosit. Totuși, perioada cu Jupiter în semnul tău va fi de neuitat.

Leu/Ascendent în Leu

Jupiter s-a mutat în casa a 11-a. Oriunde vei merge, ți se va deschide o ușă. Trebuie doar să privești aceste oportunități fără așteptări. Deși vei întâlni multe oportunități, succesul nu este garantat; va trebui să depui eforturi considerabile pentru a-l atinge. Când Jupiter se mută în casa a 11-a, te conectează cu noi cercuri sociale, anturaje și persoane. Devii mai vizibil, mai popular și mai prezent în viețile altora. Vei participa la mai multe evenimente, fie ale prietenilor, fie ale familiei. Acest tranzit te poate face să îți dorești copii sau, dacă ai deja, aceștia vor trece prin evenimente importante, indiferent de vârsta lor sau a ta.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cu Jupiter în casa a 10-a, vei avea un an de neuitat. Casa a 10-a reprezintă cariera, statutul social, rolul tău și imaginea pe care o proiectezi în exterior. Adesea, este și locul unde se oficializează o relație importantă. Ce trebuie să ții minte? Dacă îți dorești un nou loc de muncă, Jupiter îți va aduce oportunitatea, dar va trebui să muncești din greu. Ai multe șanse de a avansa și a progresa. De asemenea, este un moment favorabil pentru a duce relația ta la un alt nivel. Laitmotivul tău pentru anul acesta este succesul.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Jupiter în casa a cincea, vei deveni extrem de aventuros, romantic și expresiv. Vrei să te bucuri de viață la maximum. Indiferent de vârstă sau de statutul marital, ai ocazia să îmbunătățești aspectele amoroase ale vieții tale. Nu te mai concentra pe evenimentele neplăcute din trecut; ai nevoie de distracție și comedie. În anul care urmează, încearcă să vezi întotdeauna partea pozitivă a lucrurilor. Dacă ai copii, Jupiter în casa a cincea te încurajează să petreci mai mult timp cu ei și să te implici în activități ludice. Dacă sunt mai mari, organizați împreună evenimente și călătorii. Nu sta pe loc!

Horoscop chinezesc AUGUST 2024. Previziuni pentru TOATE zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel