Cinci lucruri banale prin care ceilalți îți pot descoperi personalitatea
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Știai că uneori poți fi precum o carte deschisă? Că felul în care comunici, felul în care te porți la prima întâlnire sau felul în care răspunzi la un email ajunge să spună extrem de multe lucruri despre tine? Detalii mai jos. 

Iată CINCI lucruri pe care le faci zilnic și ce anume spun acestea despre tine, despre natura și personalitatea ta. 

1. Felul în care mergi spune multe despre tine.

Cei care merg cu pasul rapid, grăbit, sunt motivați, le place competiția, au o natură îndreptată către gândirea logică. Cei care umblă cu pieptul înainte, cu umerii trași puțin în spate, cu spatele drept sunt plini de încredere, sociabili și carismatici. Cei care calcă ușor de parcă ar merge pe nori și au capul ușor înclinat, sunt sensibili și politicoși, dar și timizi. Un studiu din 2017 a dus la concluzia că psihopații sau criminalii își alegeau victimele judecându-le după felul în care mergeau și cât de vulnerabili le păreau spun cei de la Psych2go aici

2. Felul în care dai mâna atunci când faci cunoștință cu cineva dezvăluie o serie de trăsături.

Cei care au o strângere fermă de mână sunt mai extrovertiți și mai optimiști. Textura mâinilor, durata strângerii și dacă faci sau nu contact vizual o să spună de fiecare dată ceva despre tine. De aceea, depinde doar de tine ce impresie vrei să faci. Dacă mergi la un interviu cu cineva important, chiar dacă nu e genul tău, asigură-te că vei avea o strângere puternică a mâinii și un contact vizual continuu, de câteva secunde. O să te ajute să pari mult mai sigur pe tine și o să îți schimbe și ție starea. 

3. Cum anume te prezinți în mediul online.

Felul în care scrii un mesaj, un email, felul în care trimiți un singur comentariu sau un răspuns poate spune enorm despre tine. Și nu ne referim aici doar la ortografie și punctuație. Nu doar tonul și conținutul mesajului tău sunt importante, ci și lungimea mesajului tău sau viteza cu care răspunzi spun ceva despre tine. Cei care trimit emailuri lungi pot fi considerați perfecționiști, dar pot fi percepuți și ca cei care au mereu nevoie de ceva sau cei care sunt prea exigenți.

4. Felul în care mănânci.

Ești mofturos sau termini de mâncat primul? Cei care mănâncă încet și se bucură de timpul lor la masă, cei care savurează mâncarea, dar și compania de alături, au tendința de a se bucura mai mult de viață în general. Sunt orientați către pasiuni și zona artistică. Cei care mănâncă repede sunt cam obsedați de obiective și pot avea des shimbări de dispoziție. Mofturoșii sunt anxioși, dar le place și controlul și sunt mereu atenți la fiecare detaliu.

5. Ticurile nervoase pe care le faci. 

Îți rozi unghiile, îți aranjezi mereu părul, începi să bați ușor din picior sau îți duci mâna la obraz, frunte și așa mai departe. Toate acestea arată faptul că întâmpini dificultăți în a-ți controla emoțiile. Unul dintre primele lucruri pe care le fac cei care vor să îți arate că sunt siguri pe ei, este acela de a-și ține mâinile pe birou sau pe masă, palmele una peste cealaltă, fără prea multe mișcări, gesticulații sau ticuri. În acest sens, se asigură că vei fi atent doar la cuvintele lor bine calculate, nu și la ceea ce „vorbesc cu mâinile”. 

Sursă: canalul de YouTube Psych2Go.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce să faci în caz de enterocolită? Sfaturi utile

Enterocolita este o afecțiune care implică inflamarea...

Rețete monahale. Ce poți să pregătești și tu, rapid și ușor?

Există rețete călugărești sau mănăstirești din care...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel