21 Noiembrie – Intrarea în Biserică a Maicii Domnului sau Sărbătoarea Luminii. Rugăciunea plină de har de rostit AZI!
Vei pregăti o cină super gustoasă căreia nimeni nu-i va putea rezista. În zece minute, vei pune pe masă o cină sățioasă. Chifteluțele vor fi pe placul adulților, dar și al copiilor.
Dacă nu ai timp sau nu ai chef să gătești, încearcă această rețetă, mai ales că ai în cămară toate ingredientele.
Timp de preparare - 10 minute, timp de gătire - 20 de minute, timp total - aproximativ 30 de minute, porții - 12 chiftele, calorii - 60 per chifteluță.
Ingredientele de care ai nevoie:
2 cartofi,
1 dovlecel,
1 morcov,
3 ouă,
2 linguri de griș,
1 ceapă,
ulei de măsline,
piper negru și sare după gust.
Pentru sos:
2 linguri de smântână,
1 cățel de usturoi ras,
mărar tocat.
Mai întâi, curăță legumele și dă-le prin răzătoare. Pune-le într-o strecurătoare peste un bol, adaugă sare și lasă-le să se odihnească 10 minute pentru a le scurge.
Acum stoarce legumele cu mâinile și transferă-le într-un bol. Adaugă ceapa tocată, ouăle și piperul. Amestecă cu o furculiță și adaugă grișul.
Cheesecake cu ciocolată: o alternativă la pască și o rețetă de cozonac pufos pentru Paște
La final, toarnă un strop de ulei într-o tigaie antiaderentă. Modelează chiftelele și prăjește-le câte 4 minute pe ambele părți.
Continuă apoi să le gătești în cuptor la 180°C, timp de 15 minute, pentru ca chiftelele să fie bine fierte în interior.
Care sunt alimentele ce ne oferă energie? Pot fi consumate oricând!
Între timp poți face sosul: într-un bol se pun smântâna, usturoiul pisat și mărarul tocat. Amestecă bine. Sosul pentru chiftelele este gata. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News
Iată o rețetă simplă de mâncare de post, plină de...
Mulți spun că are gust de...
Astrologul Daniela Simulescu...
Pluto, planeta legată de...
Să vedem ce urmează pentru...
Indiferent de semnul zodiacal,...